DA LI PREPOZNAJETE OVOG IGRAČA ZVEZDE? Svi su se zapitali ko je ovaj MAJSTOR sa loptom, a onda se OKRENUO (VIDEO)

Autor:

Sport

17.06.2024

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi imidž napadača.

DA LI PREPOZNAJETE OVOG IGRAČA ZVEZDE? Svi su se zapitali ko je ovaj MAJSTOR sa loptom, a onda se OKRENUO (VIDEO)

Foto: Republika

Medijima su se obratili trener crveno-belih Vladan Milojević i generalni direktor Zvezdan Terzić. Upravo je Terzić predstavio novi teren iza severa Marakane i pohvalio se kako je jedan od najmodernijih u Evropi, a posle obilaženja istog preselili smo se na drugi kako bismo videli igrače crveno-belih nazad u akciji posle tri nedelje.

Među njima nalazilo se i novo pojačanje kluba iz Ljutice Bogdana Dalsio, ali, on nije bio igrač za kog se u prvi mah činilo da jeste.

Naime, jedan igrač sa istom frizuricom igrao je "ševu" zajedno sa ostalim igračima i prikazao je izuzetno zavidnu tehniku. Bilo je jasno da se radi o majstoru, a kada se okrenuo stigla je i potvrda da je u pitanju Žan Filip Kraso. Novi imidž internacionalca Obale Slonovače daje nadu da bi to moglo značiti i bolje partije napadača Zvezde kakve je pružao i na početku prošle sezone kada je stigao na Marakanu.

Da podsetimo, izabranici trenera Vladana Milojevića prethodne sezone su se okitili novom, četvrtom uzastopnom dulom krunom u srpskom fudbalu, a svi se u klubu nadaju da će uz novi plasman u Ligu šampiona. narednu takmičarsku godinu obeležiti i osvajanje osme uzastopne šampionske titule.

Takođe, pored standardnih prvotimaca, Vladan Milojević je na prozivku pozvao petoricu kadetskih reprezentativaca Srbije - Andriju Maksimovića, Veljka Milosavljevića, Đorđa Rankovića, Vasilija Kostova i Aleksu Vasilića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading