PARTIZAN POSLE IMENA MENJA I BOJE NA DRESU?! Neće više biti crno-beli, sad je tu CRVENA BOJA

Autor:

Sport

16.06.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentari navijača uglavnom su negativni, ali ima i onih kojima je do šale.

PARTIZAN POSLE IMENA MENJA I BOJE NA DRESU?! Neće više biti crno-beli, sad je tu CRVENA BOJA

Foto: Starsport

Partizan je na nedavnoj skupštini doneo odluku da promeni ime, a ako je suditi na osnovu jedne fotografije fudbalera tima iz Humske, mogla bi da usledi i promena boje na dresovima! Naime, Jugoslovensko sportsko društvo Partizan trebalo bi da izgubi iz imena ono "jugoslovensko", ali se sada postavlja pitanje šta će biti i sa crno-belim dresovima. Bar je to  nagovestio Mateus Saldanja, tačnije njegova devojka.

Naime, Mikaele Bastazini je okačila na Instagram fotografiju na kojoj njih dvoje nose dres Partizana. Navijačima je odmah u oči upao dres koji je ona obukla. Lepotica nosi crveno-crni dres sa Partizanovim grbom, što do sada nikada nije višeno. S druge strane, Saldanja nosi gostujući bordo-teget dres koji je ove sezone vraćen u upotrebu. Ali crno-belog dresa nigde na vidiku.

 

 

Zato je glavno pitanje odakle Mikaeli ovaj dres? Ili je u pitanju smišljeno korišćen fotošop na prvu garnituru crno-belog dresa. Da li je crno-crvenim dresom poslala poruku grobarima da im se sprema promena boje dresa, ili da će njena jača polovina u Milan?

U svakom slučaju grobari su na društvenim mrežama šokirani.

- Šta je bre ovo. Šta si ofarbala dres u crveno. On Partizan BG, ona Partizan Tirana. Kralj nas pretvara u Mačvu - uglavnom su komentari začuđenin navijača Partizana.

Dakle, mišljenja su uglavnom negativna. Ali ima i onih koji su videli povod za dobru šalu.

- Oprala sa šarenim vešom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading