ŠOK U HUMSKOJ! GROBARI upali na STADION i promenili IZGLED TRIBINE! (FOTO)

Autor:

Sport

14.06.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana nastavljaju borbu protiv aktuelne uprave.

ŠOK U HUMSKOJ! GROBARI upali na STADION i promenili IZGLED TRIBINE! (FOTO)

Foto: Starsport

Najvatreniji navijači Fudbalskog kluba Partizan - popularni "grobari", nastavljaju svoju borbu protiv aktuelne klupske uprave.

Nakon prošle sezone, u kojoj su bojkotovali mečeve crno-belih fudbalera na domaćem terenu, u nastupajućoj su rešili da radikalizuju proteste, izađu na ulice, ali očigledno naprave i neke domišljate akcije.

Ova je zaista neobična i donekle je promenila unutrašnjost stadiona u Humskoj 1. Naime, "grobari" su na istočnoj tribini ostavili veliku poruku "Uprava napolje".

Evo kako to izgleda:

Foto: instagram.com/printscreen/pbg.news

 

"Grobari" su prethodno pokrenuli niz akcija kako bi smenili predsednika u ostavci Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazura, a za nedelju 16. juna planiran je novi protesni skup pod nazivom "Za slobodan Partizan.

Tim povodom navijači crno-belih izdali su saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Navijači Partizana, vreme je! Okupatorska uprava Fudbalskog kluba Partizan ovih dana pokušava da izvrši kozmetička pomeranja u Upravnom odboru i na mestu trenera i na taj način, stvarajući lažnu sliku o nekakvim promenama, baca prašinu u oči svim navijačima.

Nakon objavljivanja Apela za spas Partizana i velikog broja prikupljenih potpisa, vreme je za sledeći korak u ovoj borbi.

U nedelju, 16. juna, sa početkom u 16 časova, kod Terazijske česme će se održati protestni skup „Za slobodan Partizan"!

Pozivamo sve one koji crno-belu boju nose u srcu i kojima je stalo do budućnosti Fudbalskog kluba Partizan da nam se pridruže kako bismo zajedno – jasno i glasno – poslali poruku da je vreme da se stavi tačka na okupaciju kluba od strane Miloša Vazure, Milorada Vučelića i ostalih saučesnika!

U nedelju se piše istorija – učestvujmo u njoj zajedno! Svaki čovek nam je potreban. Za pobede, za miran san, za slobodan Partizan - stoji u saopštenju "grobara".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading