PARTIZAN VRAĆA NAPADAČA BAZELA! Stiže zamena za Saldanju

Autor:

Sport

06.06.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FIFA je izrekla zabranu, ali crno-beli dovode.

PARTIZAN VRAĆA NAPADAČA BAZELA! Stiže zamena za Saldanju

Foto: Starsport

Milinković-Savić i Jovanović tokom meča sa Slovenijom

Đorđe Jovanović se vraća u FK Partizan

FK Partizan je završio prvo pojačanje za narednu sezonu, a to znači povratak Đorđa Jovanovića u redove crno-belih. Jovanović će igrati na pozajmici iz Bazela, sa mogućnošću otkupa ugovora vrednog 2.000.000 evra. On je trenutno "vezan" za Švajcarce do 2027. godine, a njegov povratak u Humsku sigurno izaziva veliko zadovoljstvo i interesovanje navijača.

Visoka cena centarfora

Republika

Foto: Starsport

Đorđe Jovanović u Humskoj

Jovanović je bio plaćen 2.800.000 evra od strane Bazela, nakon što je prethodno igrao za Makabi iz Tel Aviva. Tokom minule sezone, postigao je šest golova i namestio sedam na 25 mečeva u svim takmičenjima. Ovaj 25-godišnji špic predstavlja značajno pojačanje za FK Partizan, a njegovo iskustvo i golgeterske sposobnosti mogu doneti novu dimenziju timu kog očekuje velika rekonstrukcija ovog leta u borbi u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Đorđe je dres "parnog valjka" nosio ukupno 26 puta, dao je četiri pogotka, uz jednu asistenciju, a već u avgustu 2018. prodat je belgijskom Lokerenu za samo 450.000 evra. Selio se potom u španski Kadiz, bio i na pozajmici u Kartageni, da bi u sezoni 2021/22. usledio povratak u Srbiju, ali u Čukarički. Jovanović je igrao i za seniorsku reprezentaciju Srbije za koju je upisao tri nastupa, a sada će se za još njih boriti dobrim partijama u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading