ŠOKANTNA ODLUKA: Terzić podneo ostavku!

Autor:

Sport

13.06.2024

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači u neverici...

ŠOKANTNA ODLUKA: Terzić podneo ostavku!

Foto: republika.rs

Edin Terzić više nije trener Borusije iz Dortmunda!

Nemački stručnjak balkanskih korena neočekivano je podneo ostavku nakon što je nedavno u finalu Lige šampiona poražen od Real Madrida.

Nakon što je Terzić uputio ostavku upravi kluba, preostaje da se vidi da li će biti pokušaja da se on ubedi da ostane ili će uslediti definitivan rastanak. Osim neočekivanog odlaska trenera, u javnost su procurele informacije o nezadovoljstvu pojedinih fudbalera Terzićevim metodama rada i odnosom prema njima. Posebno se ističe nezadovoljstvo iskusnog Matsa Humelsa, iako je prikazao vrhunsku igru u finišu sezone. Ovi unutrašnji problemi mogu imati značajan uticaj na dalji tok događaja u klubu.

Foto: www.profimedia.rs

Edin Terzić

Nakon ove neočekivane vesti, ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati. Navijači Borusije i fudbalska javnost sa nestrpljenjem očekuju dalje vesti o potencijalnom novom treneru i budućnosti kluba. S obzirom na iznenadni preokret, sigurno je da će se ova vest detaljno pratiti i analizirati u narednim danima.

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda prethodne 2022/23 sezone šokantno su porazom na svom terenu u poslednjem takmičarskom meču ostali bez "salatare" u nemačkoj Bundesligi. Kako glase najnovije informacije, Edin Terzić nalazi se na korak od selidbe u "kolevku fudbala" gde bi mogao da sedne na klupu slavnog Mančester junajteda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading