DANICA DIPLOMIRALA U AMERICI, PA OGRNULA SRPSKU ZASTAVU! Njen gest zapalio internet, a evo šta ona kaže! (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.06.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je ponosno isticala svoje poreklo!

DANICA DIPLOMIRALA U AMERICI, PA OGRNULA SRPSKU ZASTAVU! Njen gest zapalio internet, a evo šta ona kaže! (VIDEO)

Foto: Printscreen/tiktok/kdyn130

Danica iz Srbije završila je medicinski fakultet u Sjedinjenim Američkim Državama i na društvenim mrežama pokazala kako izgleda ceremonija dodele diplome u Americi. Na TikToku je objavila video koji prikazuje trenutak kada ponosno kroči na binu, ogrnuta srpskom zastavom, predstavljajući svoje poreklo.

U videu, Danica je obučena u tipičnu američku fakultetsku odoru sa prepoznatljivom kapom i kićankom. Ono što ju je izdvajalo od drugih bila je srpska zastava oko vrata, koja je ponosno isticala njeno poreklo tokom ceremonije.

- Ovako je izgledala ta moja uniforma za diplomiranje i verovatno se pitate: 'Danice, zašto imaš srpsku zastavu oko vrata?' To je zato što sam imala opciju da to naručim kao internacionalni student - objasnila je Danica u svom video snimku.

 

 

Danica je imala i lepu haljinu ispod odore, ali nije imala priliku da je pokaže tokom ceremonije. U videu, ona dalje objašnjava kako su svi studenti čekali u redu da počne ceremonija, a kada je započela, povukli su se sa strane kako bi propustili profesore.

- Kada sam dobila diplomu, rekla sam sebi: 'Danice, pokaži tri prsta'! I kao što možete da vidite, to sam i uradila, jer ako već srbujem sa ovom zastavom, da srbujem barem na maksimum. Tako da sam bila najveći patriota ikada - našalila se Danica.

Mnogi ljudi su u komentarima čestitali Danici i poželeli joj sreću u karijeri i nastavku života. Komentari poput "Bravo", "Svaka čast, carice" i "Tako se to radi, devojko" preplavili su njen video, izražavajući podršku i ponos zbog njenog patriotskog gesta.

Ovaj potez ističe važnost očuvanja kulturnog identiteta i ponosa, posebno u multikulturalnim okruženjima poput američkih kampusa. Danica je kroz jedan jednostavan, ali snažan gest, uspela da poveže ljude i podseti na značaj kulturne raznolikosti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading