POBEDA SRBIJE PLAĆA SE PAPRENO! Evo šta KAŽU KVOTE! ENGLESKA je veliki favorit!

Autor:

Sport

13.06.2024

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč prvog kola C grupe na programu je u nedelju u Gelzenkirhenu.

POBEDA SRBIJE PLAĆA SE PAPRENO! Evo šta KAŽU KVOTE! ENGLESKA je veliki favorit!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović

Fudbaleri Engleske i Srbije u nedelju igraju meč prvog kola Grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a ostrvska reprezentacija je veliki favorit u tom duelu.

Utakmica je na programu od 21 sat na stadionu Šalkea u Gelzenkirhenu - Veltins Areni uz direktan TV prenos na prvom kanalu Radio Televizije Srbije, odnosno Arena sport Premijum 1.

Za duel vlada veliko interesovanje medija i navijača i očekuje se da tribine kapaciteta nešto više od 62.000 mesta bude maksimalno popunjen. 

Ono što mnoge zanima jesu prognoze kladionica za ishod meča. Sudeći po njima, "Gordi Albion" je veliki favorit za trijumf na premijeri. Naime, kvota na pobedu Engleza iznosi svega 1,50, dok se remi sudeći po bukmejkerima plaća sa 4,30. Zanimljivo da bi eventualni trijumf "orlova", koji bi ujedno predstavljao i veliko iznenađenje, mogao kladiocima da donese pravo malo bogatstvo, budući da je kvota na Srbiju ogromnih 7,75. 

Francuska i Engleska su, prema predviđanju bukmejkera, najbliže osvajanju evro-titule sa kvotom pet. Za trijumf Nemačke je ponuđena kvota sedam, Španije osam, a Portugala deset. Zatim slede Belgija sa 15, pa Hrvatska i Danska sa ponuđenih 25, onda Austrija i Švajcarska sa 50...  Kada je u pitanju fudbalska reprezentacija Srbije, "orlovi" su 13. favorit za osvajanje Evropskog prvenstva. Preciznije, ponuđena kvota je 75 za pobedu državnog tima naše zemlje na turniru u Nemačkoj. Identična kvota, nudi se i za trijumf Turske.   

Podsetimo, u Grupi C su osim Srbije i Engleske još i selekcije Danske i Slovenije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading