NAVIJAČICA PROŠETALA SKROZ GOLA KROZ GRAD! Ovako nešto se ne viđa često, GOLOTINJA joj je drugo ime! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka u šok stajlingu izašla na ulicu.

NAVIJAČICA PROŠETALA SKROZ GOLA KROZ GRAD! Ovako nešto se ne viđa često, GOLOTINJA joj je drugo ime! (FOTO)

Foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Manekenka Tifani Santos (27) je nedavno izazvala pravu pometnju u Londonu kada se odlučila da prošeta potpuno gola ulicama ovog grada. Fotografije koje su zabeležile ovaj neobičan događaj brzo su obišle svet, prikazujući Tifani kako putuje londonskom podzemnom železnicom, a zatim šeta centrom grada, obučena samo u boje svoje zastave.

Strast prema fudbalu i prikazivanje ponosa

Tifani Santos, koja je takođe poznata kao influenserka sa impresivnih 233.000 pratilaca, odlučila je da na najneobičniji način pokaže svoju strast prema fudbalu i ponos na svoje brazilsko poreklo. Poreklom iz Sinopa u Brazilu, Tifani je provela četiri sata farbajući svoje telo u boje zastave svoje zemlje - sa malim plavim šortsom i žutim topom sa zelenim obrisima.

- Želela sam da odam počast Brazilu i pokažem ponos na svoje korene, naš fudbal nema konkurenciju - rekla je Tifani za NeedToKnow.

Foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Manekenka Tifani Santons prošetala


Reakcije prolaznika

Ova 27-godišnjakinja je izazvala različite reakcije prolaznika - dok su neki aplaudirali njenom izgledu i hrabrosti, drugi su kritikovali njen potez da se pojavi potpuno gola u javnosti. Uz to, Tifani je istakla da je strastveni navijač fudbala, što nije iznenađujuće s obzirom na njen podvig, piše "Informer".

Podsećamo da se Evropsko prvenstvo u fudbalu ove godine održava u Nemačkoj, što dodatno pobuđuje strasti navijača širom sveta. Tifani Santos je samo jedna u nizu ljubitelja fudbala koji će na različite načine pokazati svoju podršku omiljenim timovima tokom ovog fudbalskog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading