KOSJERINA NA SVADBI PONELA DVE BURME! Voditeljka RTS nije štedela, od cene će vas ZABOLETI GLAVA: Evo kako izgledaju (FOTO)

Autor:

Zabava

13.06.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema ko nije nije gledao u ovaj detalj na Dragani Kosjerini tokom venčanja!

KOSJERINA NA SVADBI PONELA DVE BURME! Voditeljka RTS nije štedela, od cene će vas ZABOLETI GLAVA: Evo kako izgledaju (FOTO)

Foto: printscreen/RTS

Dragana Kosjerina i Bojan Perduv

Voditeljka RTS Dragana Kosjerina nedavno je stupila u brak sa stomatologom Bojanom Perduvom, a venčanje je izazvalo veliku pažnju javnosti. Par se prvo zakleo na večnu ljubav u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, a zatim su građanski brak sklopili u jednom luksuznom prestoničkom hotelu. 

Dragana je na venčanju zablistala u venčanici bez rukava, sa dugačkim šlepom, koja je bila izrađena po njenim željama. Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jesu voditeljkine burme. Umesto standardne jedne burme, Dragana je nosila dve burme - jednu od žutog i jednu od belog zlata. Ovo neobično izbor prstenja privuklo je pažnju mnogih, a burme su bile poznatog brenda "Cartier", čije cene inače iznose od 2.100 evra do 2.830 evra, u zavisnosti od modela.

Inače, Kosjerina je zablistala u venčanici koja je izrađena po meri i koja je koštala čak 5.000 evra. Venčanica je bila pripijena uz telo, ističući njenu figuru, sa golim leđima, golim ramenima i impresivnim šlepom. Posebno je zanimljivo što je voditeljka imala zahtev da venčanica bude jednostavna, a efektna, što je svakako i postignuto.

Republika

Foto: Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Dragana Kosjerina u venčanici od 5.000 evra

Podsećanja radi, romansa između Dragane i Bojana započela je 2018. godine kada je voditeljka, kao pacijent, upoznala doktora Perduva. Njihov prvi razgovor trajao je čak deset sati, što je nagovestilo da su stvoreni jedno za drugo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading