ŠVEĐANI FAVORITI PROTIV SRBIJE! Evo šta kažu KLADIONICE i gde možete gledati TV PRENOS GENERALKE "ORLOVA"!

Autor:

Sport

08.06.2024

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Solni večeras dve selekcije igraju prijateljski meč.

ŠVEĐANI FAVORITI PROTIV SRBIJE! Evo šta kažu KLADIONICE i gde možete gledati TV PRENOS GENERALKE "ORLOVA"!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Srbije večeras od 18 časova gostuju Švedskoj u predgrađu Stokholma - Solni.

U pitanju je prijateljski meč dve selekcije na kojem će se od nacionalnog tima oprostiti legendarni švedski fudbaler balkanskog porekla - Zlatan Ibrahimović.

U pitanju je generalna proba za naše "orlove" pred put na Evropsko prvenstvo koje se od 14. juna do 14. jula igra u Nemačkoij. Podsetimo, Srbija je u grupi C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Srbija je pre ovog meča odigrala prijateljski duel sa Austrijom u Beču, gde je poražena rezultatom 2:1. "Vikinzi" su, inače, istim rezulatom poraženi u prijateljskom meču nedavno od Danske.

Duel između Švedske i Srbije na programu je od 18 časova, a direktan prenos možete gledati na kanalu RTS 1, kao i na Areni Premium 1.

Kada je reč o kvotama, domaćin je favorit za pobedu. Naime, trijumf Švedske blago varira između 2,30 i 2,35, kao i kvota za nerešen rezultat koja maksimalno ide do 3,40. Slavlje Srbije u Solni vrednuje se koeficijentom 2,90, odnosno 2,95.

- To je utakmica koju gledate iz dva ugla. Nama je pripremna za EP. Švedska je odlična ekipa, bez obzira na neuspehe. Ali nije to baš tako, oni su u procesu stvaranja odlične ekipe. Podatak da Šveđani imaju sedam igrača u Premijer ligi, trojicu u Italiji, dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Da ne pominjem imena kao što su Elanga, isak, Kuluševski… Čeka nas težak meč sutra, ali s obzirom na to da je za nas poslednji test trudićemo se da odigramo na maksimalnom niovu. Mi smo dva puta igrali sa njima u Ligi Nacija, ovo je treći put u jednom kratkom periodu. Njima je stalo da se revanširaju, a mi da nastavimo taj kontinuitet i da se u što boljem raspoloženju spremimo za odlazak na EURO. Zato će biti uzbudljiva utakmica. Biće promena u odnosu na tim. Par nekih izmena u odnosu na Beč i to je to. Verujem da će obe seleckije odigrati kvalitetan meč - rekao je selektor Srbije Dragan Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading