REPUBLIKA.RS U STOKHOLMU: Švedsku štampu NE ZANIMA SRBIJA, sve oči UPRTE U BOGA! Pogledajte šta pišu!

Autor:

Sport

08.06.2024

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan Ibrahimović u centru pažnje.

REPUBLIKA.RS U STOKHOLMU: Švedsku štampu NE ZANIMA SRBIJA, sve oči UPRTE U BOGA! Pogledajte šta pišu!

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Srbije večeras od 18 časova gostuju Švedskoj u prijateljskom meču i generalnoj probi za EURO 2024 u Nemačkoj, a portal Republika.rs je na lica mesta.

Meč na stadionu u Solni, predgrađu Stokholma, između ostalog imaće i emotivan karakter. Naime, od reprezentacije se oprašta legendarni fudbaler "vikinga" poreklom sa naših prostora - Zlatan Ibrahimović. Njemu će nakon utakmice biti priređen prigodan omaž, a mediji u ovoj skandinavskoj zemlji tome pridaju ogroman značaj.

Budući da se nisu kvalifikovali na završni turnir, Šveđanima je utakmica sa Srbijom očigledno u drugom planu. Tome svedoče novinski tekstovi u tamošnjoj štampi koji pomalo marginalizuju "orlove". Dnevni list "SvD Naringsliv" na rubrici sport posvetili su čitavu stranu utakmici između Srbije i Švedske, ali je, naravno, Ibra u prvom planu. Autor Anders Lindbald u naslovu ističe: "Važan test, ali zabava dolazi kasnije".

Foto: Republika

 

U nastavku objašnjava: "Biće zanimljiva utakmica protiv Srbije, ali velika zabava će doći tek posle poslednjeg zvižduka kada će se Zlatanu Ibrahimoviću svi zahvaliti za trud u reprezentaciji".

Foto: Republika

 

Sličan sadržaj imaju i ostali mediji, javlja naš izveštač iz Stokholma.

Podsetimo, Srbija je prethodno izgubila od Austrije u Beču sa 2:1, dok je Švedska, takođe u test-utakmici, istim rezulatom poražena od Danske, koja će biti rival "orlovima" u okviru C grupe. Osim Danaca, u prvom fazi EP igraćemo još i sa Englezima i Slovencima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading