VELIKA SVEČANOST NA MARAKANI: Zvezda potpisala ugovor o saradnji sa klubom preko Drine!

Autor:

Sport

08.06.2024

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Zvezda je simbol srpstva, bila i biće'' - poručuje Zvezdan Terzić.

VELIKA SVEČANOST NA MARAKANI: Zvezda potpisala ugovor o saradnji sa klubom preko Drine!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda, aktuelni šampion Srbije, nedavno je održao svečanu ceremoniju na stadionu "Marakana" povodom potpisivanja ugovora o saradnji sa FK Slavija iz Istočnog Sarajeva. Ovaj događaj predstavlja deo šireg Svesrpskog sabora, a osim Crvene zvezde, ugovore o saradnji su potpisali i FK Partizan sa Rudarom iz Ugljevika, kao i FK Vojvodina sa Borcem iz Banjaluke.

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, istakao je da je klub ponosan što učestvuje u Svesrpskom saboru te da je simbol srpstva.

- Zvezda je ponosna što učestvuje u Svesrpskom saboru. Zvezda je simbol srpstva, bila i biće. Potpisali smo sporazum sa našim prijateljima iz FK Slavija iz Istočnog Sarajeva. Uvek smo imali lepu saradnju. Odigrali smo utakmicu povodom 100 godina postojanja kluba iz Sarajeva. Malo je poznato da je porodica Karađorđević osnovala klub. Zajedno sa narodom u Republici Srpskoj slavimo duplu krunu. Ponosni smo na uspehe na sportskom terenu, ali i zbog toga što većina građana Republike Srpske navija za Zvezdu i pruža nam podršku - jasan je Terzić.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Poseban fokus biće stavljen na razvoj omladinske škole i usavršavanje trenera.

- Nastavićemo razgovor sa našim prijateljima i posle svečanog dela. Voleo bih da se saradnja ogleda u pogledu omladinske škole i usavršavanja trenera. Zvezda je klub za koji navija preko pet miliona ljudi, oni su se identifikovali sa pobednikom. Obaveza nam je, kao najvećem klubu, da pomognemo gde možemo - poručio je Zvezdan Terzić.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading