VELIKI SKANDAL: Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde napadnut na Ibici!

Autor:

Sport

02.06.2024

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasno.

VELIKI SKANDAL: Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde napadnut na Ibici!

Foto: Starsport

Pićini i Dragović

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Kristijano Pićini, doživeo je neprijatan događaj dok je boravio na Ibici. Dok je šetao sa suprugom, napadnut je od strane dvojice muškaraca, koji su mu ukrali sat. Pićini je uspeo da reaguje brzo i da se sukobi sa lopovima, ali je istakao da je najvažnije to što niko nije povređen.

Foto: Starsport

 

- Ćao svima. Pišem ovo kako bih sprečio da se ono što se meni desilo danas ne dogodi i vama. Šetao sam ispred ‘Ibica Gran Hotela’, kada su me oko 3.15 popodne napala dvojica Italija. Na osnovu akcenta ubeđen sam da su bili Napolitanci. Napali su me otpozadi i ukrali mi sat, reagovao sam brzo i uspeo da stignem do lopova koji je pokušavao da se popne na motocikl. Njegov prijatelj je pokušao da pregazi moju ženu, a zatim je pokušao da pregazi i mene kako bi me naterao da pustim njegovog partnera - naveo je Italijan na svom Instagram profilu i dodao:

- Nisam uspeo da vratim sat, ali najvažnija stvar je da je moja porodica dobro, prošli smo bez ogrebotina. Ali stvar okja me nervira u vezi ovog ostrva, koje je za mene poput dom, jesu ovi nitkovi, koji se ponašaju nekontrolisano, ne mareći da li ste sa decom ili ne. Da ne govorimo o ljudima koji su bili svedoci krađe i nisu se potrudili da pomognu. Stoga, ako razmišljate da dođete na Ibici, pazite šta nosite, danas nigde ne možete da se osećate prijatno - istakao je Pićini.

Kristijano Pićini je stigao na Marakanu 2021. godine kao pojačanje za Crvenu zvezdu. Iako je bio deo tima koji je osvojio duple krune, nije uspeo da ispuni očekivanja i napustio je klub nakon samo šest meseci, odigrao je 14 utakmica za Zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading