DA LI OVO ZNAČI POVRATAK NA MARAKANU?: Majorka se rastala sa Radonjićem!

Autor:

Sport

04.06.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi povratak u Italiju, ali ne zadugo.

DA LI OVO ZNAČI POVRATAK NA MARAKANU?: Majorka se rastala sa Radonjićem!

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Radonjić

Srpski fudbaler, Nemanja Radonjić definitivno se rastao sa Majorkom, pošto iz ovog španskog kluba nisu zadovoljni njegovim nastupima. Radonjić je došao u Maljorku iz Torina na pozajmicu s pravom otkupa za 2.500.000 evra, ali se španski klub nije odlučio da aktivira pomenutu klauzulu.

Iako je počeo sezonu sa tri gola u prva četiri kola, brzo je izgubio status startera i ušao u konflikt sa trenerom Ivanom Jurićem, što je dovelo do njegovog odlaska na pozajmicu u Španiju. Sada se, nakon neuspeha u Maljorki, vraća u Torino, ali se spekuliše da ni tamo ne računaju na njega. On je u ovom španskom klubu odigrao 14 mečeva i nijednom se nije upisao u strelce.

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić

Iako su šanse za promenu situacije male, postoji mogućnost da se nešto promeni za Radonjića odlaskom Jurića i dolaskom novog trenera Paola Vanolija iz Venecije. Ipak, italijanski mediji pišu da Radonjić nema budućnost u Torinu i spekuliše se o mogućem prelasku u Crvenu zvezdu, koja je pokazala interesovanje da ga vrati. Podsetimo, generalni direktor crveno-belih, Zvezda Terzić je takođe najavio potencijalni povratak brzonogog Nišlije.

- Nemanja Radonjić je naše dete i uvek ima otvorena vrata Zvezde. Razgovarao sam sa njim, on ima želju da dođe u Crvenu Zvezdu, ali ne pitamo se mi. On je igrač Torina, Majorka ima opciju otkupa i ako je aktivira, ne pita se više niko. Nemanja je već svojim potpisom na pozajmicu to prihvatio. U nekom drugom ishodu u Majorci, mislim da smo na dobrom putu da se dogovorimo sa Radonjićem. S njim bismo dobili i brzinu i kreativnost. Radonjić danas nije onaj nestašni Neca iz 2018. godine. Iza sebe ima šest godina ozbiljnog trening procesa i takmičenja u ozbiljnim ligama kakve su Francuska, Italija i Španija… Videćemo, ne zavisi sad to više ni od nas ni od Radonjića - naveo je Terzić.

Radonjićeva inostrana karijera nije išla uzlaznom putanjom, a na kraju je čak izgubio i status reprezentativca Srbije, poručivši da se neće odazivati pozivima u nacionalni tim dok je selektor Dragan Stojković. Ovaj povratak bi mogao da bude novi početak za Radonjića, koji bi mogao da pronađe svoje mesto i povrati svoj nekadašnji sjaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading