NAĐ PLANIRAO LETNJE PRIPREME - DOBIO PREKOMANDU! Za smenu saznao iz medija, pa poslao EMOTIVNU PORUKU!

Autor:

Sport

07.06.2024

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trener Partizana je Aleksandar Stanojević.

NAĐ PLANIRAO LETNJE PRIPREME - DOBIO PREKOMANDU! Za smenu saznao iz medija, pa poslao EMOTIVNU PORUKU!

Foto: Starsport

Dosadašnji vršilac dužnosti trenera Partizana Albert Nađ, koji je tokom jučerašnjeg dana smenjen sa te pozicije kako bi bio imenovan Aleksandar Stanojević, biće raspoređen na novo mesto u klubu, s obzirom na činjenicu da je vezan važećim ugovorom.

Nađ će u toku dana obaviti razgovor sa čelnicima kluba, na kome će biti precizirano kakva će u budućnosti biti njegova uloga, s obzirom da je nedavno potpisao saradnju na godinu i po dana. Ali je jedno sigurno, pozicija neće imati veze sa najjačom selekcijom, odnosno prvim timom gde će Stanojević sklopiti svoj tim saradnika.

Interesantno je da je Nađ prethodnih dana čak planirao letnje pripreme tima, a jednog dana je i nenajavljen došao na sastanak kod sportskog direktora Ivice Kralja, jer nije imao povratnu informaciju šta se uopšte dešava u klubu. Za smenu je saznao iz medija, potom je dobio poziv sportskog sektora da više nije trener.

Albert Nađ se sada suočava sa novim poslovnim izazovima, iako će ostati u klubu, biće zanimljivo videti koju će ulogu preuzeti i kako će se prilagoditi novoj situaciji. S obzirom na njegovo iskustvo i prethodnu ulogu, može se očekivati da će i dalje biti značajan deo sportskog tima, možda na nekoj drugoj, do sada nezamislivoj poziciji.

Nađ je posle sedam godina uveo FK Partizan u kvalifikacije za evropsko elitno takmičenje - UEFA Ligu šampiona što će ostati ubeleženo.

- Moja ljubav prema klubu kao istinskog Grobara je poznata od malih nogu i ni u jednom trenutku se ne dovodi u pitanje ni po prestanku angažmana. Za mene je Partizan iznad svih nas i uvek mu želim da osvaja titule i izbori najbolje plasmane u Evropi! Novom treneru želim puno sreće u borbi za titulu, odnosno na tri fronta koja ih očekuju ove sezone! Za svaku novu pobedu i trofej, biću puna srca uz klub, kao i do sada - izjavio je Nađ za klupski sajt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading