BUM! PARTIZAN IMA NOVOG TRENERA! Dobro poznato lice na KLUPI VICE-ŠAMPIONA!

Autor:

Sport

06.06.2024

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albert Nađ ostaje u klubu.

BUM! PARTIZAN IMA NOVOG TRENERA! Dobro poznato lice na KLUPI VICE-ŠAMPIONA!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Bomba u Humskoj! Fudbalski klub Partizan ima novog trenera.

Alberta Nađa na klupi crno-belih naslediće Aleksandar Stanojević. Iskusni fudbalski trener preuzima ulogu trenera Partizana po treći put u svojoj karijeri, a ova odluka je bila neizbežna nakon loše sezone tima iz Humske.

Stanojević je prvi put bio na klupi od 2010. do 2012. godine, a zatim je ponovo preuzeo ekipu od 2020. do 2022. godine. Tokom prvog mandata, postigao je značajne uspehe, osvojivši dve titule Superlige, uz osvajanje jednog Kupa, dok mu je u drugom za dlaku izmakao šampionski naslov. Pored Partizana, Stanojević je trenirao četiri kluba u Kini - Dalijen Aerbin, Peking Guan, Peking Enterprajs i Peking Rene, kao i izraelski Makabi iz Haife i turski Konjuspor.

Osim što će Stanojević preuzeti kormilo od prvog jula, klub je najavio i prvo pojačanje u vidu napadača Đorđa Jovanovića. Ovo dolazi kao dobra vest za navijače Partizana, koji već s nestrpljenjem očekuju nove promene u timu. Rukovodstvo Partizana je istovremeno odlučilo da zadrži Alberta Nađa do kraja njegovog ugovora (potpisao na godinu i po). 

Sve u svemu, očekuje se da će ova promena na klupi i planirana pojačanja doneti novi zamah i motivaciju ekipi Partizana, te da će rezultati na terenu biti u skladu sa očekivanjima armije crno-belih navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading