IVANA KNOL NA EURO U NEMAČKOJ STIŽE - SAMA! Atraktivna NAVIJAČICA ŠUTNULA DEČKA posle 10 godina!

Autor:

Sport

06.06.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatica ima velike planove za leto.

IVANA KNOL NA EURO U NEMAČKOJ STIŽE - SAMA! Atraktivna NAVIJAČICA ŠUTNULA DEČKA posle 10 godina!

Foto: Instagram

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knol privlači pažnju gde god se pojavi. Naročito se ističe svojim hrabrim i zanimljivim prikazom načina života, posebno kroz svoj izbor garderobe. Svojim samopouzdanjem privukla je veliki broj pratilaca na mrežama, a na Instagramu ih ima više od tri miliona.

Da podsetimo, ona je najpoznatija hrvatska navijačica, a najveću pažnju je privukla na Svetskom prvenstvu u Kataru 2022. Tada je svojim modnim odabirima ostavila bez teksta kako muškarce tako i žene. Slično se očekuje i na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, gde je Ivana najavila da dolazi sama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

 

- Imala sam dečka sa kojim sam bila 10 godina. Raskinuli smo prošle godine. Sada sam sama, ali trenutno ne tražim novog muškarca - rekla je Knolova za Bild. 

Najavljuje nove atraktivne modne kombije za EVRO gde njena reprezentacija igra u grupi protiv Španije, Italije i Albanije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

 

- Ne znam tačno koje ću odevne kombinacije obući. Verovatno ću imati spontane ideje. Verovatno ću nešto brzo skrojiti Ili ću jednostavno zalepiti hrvatsku zastavu na odeću koja mi se sviđa. To sam uradila u Kataru - kaže ona.

Nada se da će ovog leta biti tražena i van stadiona. Naime, bivša manekenka je promenila zanimanje i odlučila da postane di-džej. Nakon turnira, očekuje je velika turneja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

 

 

- Idem na svetsku turneju kao di-džej, nastupam u Grčkoj, Maroku, Crnoj Gori i Hrvatskoj, između ostalog. Posle toga se vraćam u Majami. Živim u SAD dve godine, tamo imam radnu vizu. Provodim zimu na Floridi, a onda se na leto vraćam u Evropu - zaključila je Ivana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading