ZVEZDIN KAPITEN BLISTA MEĐU "ORLOVIMA"! Biće BORBE za drugo mesto! ODBRANA nije tri-četiri čoveka, već ČITAV TIM!

Autor:

Sport

01.06.2024

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Spajić ponosan na povratak.

ZVEZDIN KAPITEN BLISTA MEĐU "ORLOVIMA"! Biće BORBE za drugo mesto! ODBRANA nije tri-četiri čoveka, već ČITAV TIM!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Dragan Stojković na spisak putnika za EURO 2024 u Nemačkoj uvrstio je i novog kapitena Zvezde Uroša Spajića.

Iskusni štoper odigrao je sjajnu sezonu u crveno-belom nakon povrede i ponovo zaslužio poziv za nacionalni tim.

- Osećaj je fantastičan. Prezadovoljan sam, preponosan, jako srećan što sam ponovo tu. Imao sam za cilj da se vratim, oporavim, podignem nivo forme, a onda se vratim u reprezentaciju. Jako sam zadovoljan što je sve ispalo tako kako je ispalo. Ja sam neko ko se uvek vodio time da, da bi nešto postigao moraš da daš celog sebe. Imao sam neke pehove, kao što je bila ta povreda. Izašao sam iz toga tako što nisam posustao i što sam dao celog sebe. Hvala selektoru na lepim rečima. Moje je da nastavim da doprinosim i da opravdam poziv - počeo je Spajić i prokomentarisao mogućnost da bude starter:

- To je svakako pitanje za selektora. Mislim da svako od nas očekuje da igra. Mislim da momci imaju želju da doprinesu, da igraju. Konkurencija je dobra, svi smo zdravi, nije situacija kao pred Katar i na selektoru je sve.

Srbija je u grupi sa Engleskom, Slovenijom i Danskom.

- Jako je teška grupa. Engleska je jedan od favorita, ali imamo svojih šansi. Biće po meni borba za drugo mesto, a imamo opciju i za treće. Samo treba da povratimo samopozdanje koje je bilo pred Katar i imamo šanse, da budemo tim.

Odbrana celog tima će biti od velikog značaja.

- Nadamo se. Kada teže primamo golove, to olakšava posao. Dosta je akcenta bilo na odbrani i mislim da ćemo raditi na tome. Imamo kvalitet, ali nije dovoljno da se brani dva, tri ili četiri čoveka, već da se branimo kao ekipa. Teško je komentarisati šta će biti. Na nama je da damo sve od sebe. To je glavno. Imamo veliku odgovornost, predstavljamo naš narod i zemlju. Dres koji nosimo je težak. Maksimalno treba da budemo posvećeni. nadam se da će biti dobar. Po meni, najvažnije da, kada se prvenstvo završi, ne bude žal, već da kažemo da smo dali sve od sebe - zaključio je Spajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading