FITNES-MAMA MAMI UZDAHE: Zgodna Splićanka PRKOSI GODINAMA, uskoro u ŠESTOJ DECENIJI, a zategnuta KO PRAĆKA!

Autor:

Sport

06.06.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim što joj sin brani za Hajduk, ima još mnogo čime da se pohvali.

FITNES-MAMA MAMI UZDAHE: Zgodna Splićanka PRKOSI GODINAMA, uskoro u ŠESTOJ DECENIJI, a zategnuta KO PRAĆKA!

Foto: Instagram

Renata sa klijentkinjom

Renata Lovrinčević Buljan (48), majka mladog hrvatskog golmana Borne Buljana (19), neretko privlači pažnju svojim provokatnim fotografijama. Često je u centru pažnje medija u susedstvu kako zbog perspektivnog naslednika, tako i zbog činjenice da ima izvajano telo uprkos godinama.

 

 

Ona je inače nekadašnja Mis univezuma i fitnes instruktorka, a sunčane dane u rodnom Splitu koristi da se okupa u moru. Takođe i da obraduje fanove novim setom fotografija i video klipova. Poslednji u nizu jeste jedan na kojem skače u vodu, a u prvom planu je njena zadnjica i kupaći kostim koji više pokazuje nego što sakriva.

 

 

Svoj rad kao instruktovka fitnesa promoviše i na društvenim mrežama. Tako se na njenom Instagram profilu, na kojem ima 144.000 pratilaca, mogu naći razni snimci sa treninga. Zaista, zaslužuje pažnju budući da će uskoro ući u šestu deceniju života, a izgleda bolje od mnogih dvadesetogodišnjakinja. 

 

 

Govorila je nedavno i o svom sinu Borni koji korača ka prvom timu splitskog Hajduka, nakon što je prošao njihovu omladinsku školu.

 

 

- Da, sin igra u Hajduku i srećna sam što ostvaruje svoje snove. Od sedme godine posvetio se fudbalu, odricao se nekih stvari zbog toga, a danas je lepo videti da mi je dete zdravo i srećno. I mlađi sin voli fudbal nogomet, i on je već počeo trenirati - ističe Renata Buljan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading