MILOJEVIĆ OSVOJIO NOVU TITULU, PA ČESTITAO ZVEZDI! Evo šta je PORUČIO svom prezimenjaku Vladanu!

Autor:

Sport

02.06.2024

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak ponovo pokupio sve trofeje.

MILOJEVIĆ OSVOJIO NOVU TITULU, PA ČESTITAO ZVEZDI! Evo šta je PORUČIO svom prezimenjaku Vladanu!

Foto: Al Vasl/Instagram/Printscreen

Osvojio je Miloš Milojević "duplu krunu" sa Crvenom zvezdom, a tradiciju podizanja trofeja nastavio je i po dolasku u Ujedinjene Arapske Emirate.

Srpski stručnjak predvodio je Al Vasl do šampionske titule, koja je začinjena i pobedničkim peharom nacionalnog Kupa, čime je ponovio uspeh sa Marakane. Zbog toga i ne čudi što se slavni Fejenord interesovao za njegove usluge, uvrstivši rođenog Zaječarca u krug konkurenata za novog šefa struke.

Foto: Al Vasl/Instagram/Printscreen

Milojević slavi duplu krunu u Al Vaslu

- Bio sam na listi kandidata. Da li sam u pet, ili deset, ne znam. To je na daljem štapu, ali meni je čast da takav klub razmišlja o meni. Tu se ne postavlja pitanje novca, to je korak napred u karijeri, tu se finansije ne gledaju... Uradio sam analizu tima, bili su prezadovoljni, na njima je. To je sve interesovanje - rekao je Milojević za "Kurir".

Povratkom njegovog prezimenjaka Vladana, na klupu Crvene zvezde, klub sa stadiona "Rajko Mitić" odbranio je duplu krunu i potvrdio epitet najbolje ekipe u državi.

- Drago mi je! Čuo sam se sa skoro svima u klubu. Čestitao sam šefu, predsedniku, direktoru, igračima... Čestitali su i oni meni. Obostrano je bilo. Moj prezimenjak Vladan Milojević dobro poznaje Zvezdu i dobro se oseća tamo, Kao i Zvezda sa njim. Imate trenera kome neki klub više prija. Odnos je skladan. Nikada nisam postavljao pitanje da li će Zvezda uzeti titulu, samo iz jednog razloga - imala je najkvalitetniji tim. Zna Miloje klub, navijače, upravu... Kad je uveo Zvezdin brod u mirno more, sve ostalo je bilo lako. Jedan normalan sled događaja. Sada je najvažnije ne stavljati veliki teret da se mora ući u Ligu šampiona. Kao navijač voleo bih da Zvezda igra Ligu šampiona i da bude sreće na žrebu, što nije bilo ranije. Poenta je biti realan i ne stavljati teret na ekipu. Liga Evrope je takmičenje po meri.

Prognozirao je i šanse Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu:

- Olakšavajuća okolnost je da prolaze dve prvoplasirane i četiri najbolje trećeplasirane ekipe iz grupe. To znači da sva tri meča moramo odigrati takmičarski, da se kalkuliše ako treba, kako bi se prošlo dalje. Prolaz grupe bi skinuo teret sa igrača i posle bismo mogli mnogo više u toj jednoj utakmici... Imamo kvalitet, individualno dobre igrače i to nikada nije bilo sporno. U odnosu na Dance i Engleze nemamo veliki broj igrač u ligama petice i to je mali minus, ali šta je tu je. Prolazili su Islanđani grupu na EP, Grci osvajali... Što da mi ne verujemo u našu Srbiju?! Ne znam selektorski posao, to je za mene drugi sport, ali hoću da navijam za naše - istakao je Miloš Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading