OPA, BATO! Velikan želi bivšeg trenera Crvene zvezde na klupi!

Autor:

Sport

23.05.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milojević na ceni.

OPA, BATO! Velikan želi bivšeg trenera Crvene zvezde na klupi!

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Holandski gigant Fejnord traga za novim vođom na klupi, nakon što je njihov bivši trener Arne Slot preuzeo Liverpul umesto Jirgena Slota. Među potencijalnim kandidatima, ime koje se ističe je ono Miloša Milojevića, nekadašnjeg trenera Crvene zvezde. Milojević trenutno uspešno vodi Al Vasl, a prema pisanju "Alftonbladeta", rukovodstvo holandskog kluba želi ga videti na svom čelu.

Miloš Milojević, čija je trenerska karijera započela u Vikinguru, stekao je ugled i kao trener Malmea i Hamarbija pre nego što je preuzeo Crvenu zvezdu i Al Vasl. Njegovi izvanredni rezultati sa ovim klubom privukli su pažnju Fejnorda, ali ugovor sa Al Vaslom traje do 2026. godine, što bi zahtevalo značajno obeštećenje ukoliko bi Fejnord želeo da ga angažuje.

Milojević je ostvario značajan uspeh kao trener Crvene zvezde, osvojivši duplu krunu u sezoni 2022/2023. Nakon njegovog odlaska, na klupu Crvene zvezde seo je Barak Bahar, dok je Milojević nastavio da gradi svoju karijeru u inostranstvu.

Moguće je da će Fejnord razmotriti različite opcije pre nego što donese konačnu odluku o novom treneru, ali je jasno da je Miloš Milojević jedan od kandidata koji privlači pažnju zbog svojih dosadašnjih uspeha. Ostaje da se vidi da li će Fejenord uspeti da angažuje ovog perspektivnog trenera ili će se okrenuti nekom drugom rešenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading