VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALjEVE?

Autor:

Sport

01.06.2024

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALjEVE?

Foto: AdmiralBet

Nakon finala Lige Evrope i Lige konferencija, ove subote u Londonu se održava i finale Lige šampiona! Od 21 čas Borusija i Real Madrid će se na Vembliju boriti za ušati trofej, drugi za Milionere ili petnaesti za kraljevski klub.

Ekipa iz Dortmunda je u polufinalu eliminisala favorizovani PSŽ, bez primljenog gola. Milioneri su protiv Svetaca u oba susreta slavili sa minimalnim rezultatom, plasiravši se u finale elitnog evropskog takmičenja po prvi put još od 2013. godine. Interesantno je da se i te sezone finale igralo u Londonu, na Vembliju, kada je Borusija predvođena Jirgenom Klopom poražena od Bajerna sa 2:1.

 

Sa druge strane, Real je u polufinalu nadigrao upravo minhenskog velikana, čime su izabranici Karla Anćelotija obezbedili čak šesto finale Lige šampiona u poslednjih 10 godina. Svako od šest finala je kraljevski klub rešio u svoju korist, a poslednju titulu Madriđani su osvojili 2022. godine, kada su sa minimalnim rezultatom savladali Liverpul.

 

Jasno je da je ekipa iz španske prestonice veliki favorit, ali mladi momci iz Dortmunda i te kako imaju čemu da se nadaju. Ovo će ujedno biti i poslednja utakmica u žutom dresu za legendu Milionera, Marka Rojsa, koji je najavio da će na kraju sezone napustiti klub posle 12 dugih godina službe. Rojs je u Borusiju došao upravo one godine kada se nemački tim prethodni put plasirao u finale Lige šampiona, pa bi trijumf u ovogodišnjem londonskom finalu bio savršen način da se zatvori krug koji je započet ni manje ni više nego u Londonu 2013. godine.
 

Dortmund je prošle sezone u poslednjem kolu uspeo da ispusti titulu u Bundesligi, ali niko se neće sećati tog bolnog poraza od Majnca ukoliko Terzićevi igrači trijumfuju na Vembliju u subotu veče. Pred njima je težak posao, jer ih u drugom uglu čeka niko drugi nego četrnaestostruki šampion Evrope, ali je sigurno da će Milioneri učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi se od svoju legendu ispratili sa ušatim trofejom u rukama. Ulog je ogroman i uzbuđenje je zagarantovano, pa je sa tim u vidu kladionica AdmiralBet spremila promo kod EVROPA koji svim igračima donosi 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita na dan finala. Pored promo koda, za ovaj meč će biti dostupne i Pojačane kvote koje su podvučene žutom bojom na sajtu, kao i najrealniji specijali kreirani po vašem ukusu, kao što su da Sabicer postiže jedini gol na meču ili da će Rudiger dobiti žuti karton i postići barem jedan gol.

 

Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa u visini do 300.000 dinara!

Pogledajte kompletnu ponudu, iskoristite promo kod EVROPA i uživajte u fudbalskom spektaklu uz AdmiralBet!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading