POČELA GROZNICA FINALNOG MEČA! Iz Reala poručuju: SEJEMO STRAH I TEROR! U Dortmundu LUDILO!

Autor:

Sport

31.05.2024

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč za titulu Lige šampiona sutra od 21 sat na Vembliju.

POČELA GROZNICA FINALNOG MEČA! Iz Reala poručuju: SEJEMO STRAH I TEROR! U Dortmundu LUDILO!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Real Madrida Dani Karvahal na neobičan način objasnio je kako igrači kraljevskog kluba utiču na rivale kada su u pitanju utakmice Lige šampiona.

O dominaciji Reala u elitnom takmičenju govori podatak da su čak 14 puta bili prvaci Evrope.

- Liga šampiona mnogo znači Real Madridu, našim navijačima i onome što naš klub predstavlja. Kada svira himna Lige šampiona, mi ulivamo strah i teror našim protivnicima. Ne znam kako da to objasnim, ali uvijek smo tu, nikad se ne predajemo. U Ligi šampiona smo uvijek veoma fokusirani i transformisani noseći dresove Real Madrida - slikovito je objasnio Karvahal.

Real će 15. evropsku titulu pokušati da osvoji sutra u finalu protiv Borusije Dortmund. Meč će se odigrati na “Vembliju” od 21 sat.

Tim povodom govorio je i Džejdon Sančo, jedan od najboljih u redovima nemačkog kluba.

- Da budem iskren, pomešane su mi emocije, osećam strah, neku vrstu ludila. Ne verujem da je neko uzbuđeniji od mene. Da ja igram finale Lige šampona? Veoma sam srećan - rekao je Sančo. 

"Milioneri" su prethodno eliminisali najveći klub iz otadžbine Bajern iz Minhena u polufinalu, dok su Madriđani preko Mančester sitija došli do prilike da ponovo osvoje najveći trofej u svetskom klupskom fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading