SRAMOTNA IZJAVA LEGENDE ENGLESKOG FUDBALA: Ismejavao Van Nisterloja u emisiji!

Autor:

Sport

29.05.2024

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozno.

SRAMOTNA IZJAVA LEGENDE ENGLESKOG FUDBALA: Ismejavao Van Nisterloja u emisiji!

Foto: www.profimedia.rs

Legendarni Rud Van Nisterloj je bio predmet zadirkivanja od strane Gerija Linikera, zbog čega se domaćin emisije Match of the Day morao izviniti navijačima Mančester Junajteda. Holanđanin je bio ultimativni napadač tokom svog boravka na Old Trafordu, gde je postigao 150 golova na samo 219 utakmica tokom petogodišnjeg mandata u Junajtedu. Ipak, bivši napadač nije najbolje prihvatio šalu koju je Liniker izrekao u jednoj epizodi Match of the Day emisije.

- Sećaš li se Ruda Van Nistelroja i njegovog dugog lica, znate te intervjue posle utakmica koje prikažemo pre analize, on je došao i na toj određenoj slici, izgledalo je kao da ima glavu konja - naveo je Liniker.

Foto: www.profimedia.rs

 

Liniker je otkrio kritike koje je dobio od navijača Junajteda nakon što je izrekao šalu na račun bivšeg napadača. 

- Baš su pobedili utakmicu i on nije delovao srećno, pa sam samo rekao 'ajde Rud, zašto tako ozbiljan', i dobio sam mnogo kritika od navijača Mančester Junajteda, pa sam se izvinio - rekao je Englez.

Nakon što je Van Nistelroj završio svoju igračku karijeru 2012. godine, krenuo je putem trenerske karijere i postigao uspeh sa bivšim klubom PSV Ajndhovenom, sa kojim je osvojio KNVB Kup pre nego što je napustio klub 2023. godine, navodeći nedostatak podrške kao razlog. Od tada je priznao da bi voleo da radi kao trener u Španiji, kao i u Premijer ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading