OVO JOŠ UVEK NIJEDNOM FUDBALERU NIJE POŠLO ZA RUKOM: Ronaldo nastavlja da ruši sve pred sobom!

Autor:

Sport

29.05.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemilosrdni Portugalac.

OVO JOŠ UVEK NIJEDNOM FUDBALERU NIJE POŠLO ZA RUKOM: Ronaldo nastavlja da ruši sve pred sobom!

Foto: www.profimedia.rs

Kristijano Ronaldo je završio svoju prvu punu sezonu u Saudijskoj profesionalnoj ligi obarajući sve rekorde. U poslednjem meču sezone, Ronaldo je postigao dva gola, čime je dostigao impresivnih 35 golova i oborio rekord po broju postignutih golova u jednoj sezoni.

Prethodni rekord držao je bivši marokanski napadač Al Nasr Abderazak Hamdalah sa 34 gola u sezoni 2018/19. Ronaldo je nadmašio ovaj rekord postigavši čak 35 golova, čime je potvrdio svoju neverovatnu golgetersku sposobnost.

Ovo nije prvi put da Ronaldo obara rekorde. On je postao prvi igrač u istoriji fudbala koji je osvojio titulu najboljeg strelca sezone u četiri različite nacionalne lige. Prethodno je bio najbolji strelac u Engleskoj (sa Mančester junajtedom u sezoni 2007/08), Španiji (tri puta sa Real Madridom u sezonama 2010/11, 2013/14 i 2014/15) i Italiji (sa Juventusom 2020/21 sezona). Sada je dodao Saudijsku Arabiju na tu listu, što je impresivan podatak koji svedoči o njegovom neospornom kvalitetu i konstantnoj golgeterskoj formi tokom godina.

U poslednjem, 34. kolu, Al Nasr je pobedio Al Itihad sa 4:2, a Ronaldo je bio ključni igrač postigavši dva gola u ovom meču. Njegovi golovi su bili od presudnog značaja za ekipu i doprineli su ostvarenju pobede. Ronaldo je još jednom potvrdio svoj status jednog od najboljih fudbalera u istoriji, ostavljajući neizbrisiv trag u svakoj ligi u kojoj je igrao. Svojom neverovatnom golgeterskom sposobnošću, Ronaldo nastavlja da inspiriše i ostavlja fudbalski svet bez daha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading