MILENKOVIĆ I FJORENTINA PROTIV OLIMPIJAKOSA JURE TROFEJ LIGE KONERENCIJE: Evo gde možete pratiti ovaj okršaj!

Autor:

Sport

29.05.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li italijanski tim ovog puta može do trofeja?

MILENKOVIĆ I FJORENTINA PROTIV OLIMPIJAKOSA JURE TROFEJ LIGE KONERENCIJE: Evo gde možete pratiti ovaj okršaj!

Foto: www.profimedia.rs

Sve je spremno za istorijski okršaj između Olimpijakosa i Fjorentine  u finalu Lige Konferencije večeras u Atini. Tim iz Pireja, nakon impresivne ukupne pobede od 6:2 nad Aston Vilom u polufinalu, ima za cilj da napravi istoriju postajući prvi grčki klub koji osvaja evropski naslov. Uprkos teškoj domaćoj sezoni, oni su pokrenuti prilikom da urežu svoja imena u anale evropskog fudbala.

Nakon trijumfa nad Aston Vilom, Olimpijakos je imao mešovite rezultate u grčkoj Super ligi, što dodaje element nepredvidljivosti njihovom putovanju. Odsustvo ključnih igrača Fadigje i Leidnera zbog povreda predstavlja značajan izazov za tim. Međutim, očekuje se da nepokolebljiva podrška njihove domaće publike, čak i u rivalovom stadionu AEK-a, pruži snažan podstrek.

S druge strane, put Fjorentine do finala ih je doveo do eliminacije Klub Briža uz prikaz moći. Njihova jaka igra u Seriji A dodatno potvrđuje njihov status kao formidabilnih takmičara. Uprkos značajnim odsustvima poput Kastrovillija i Sotila zbog povreda, snažan sastav tima i impresivna forma pozicioniraju ih kao favorite za titulu.

Odsustvo prethodnih susreta između Olimpijakosa i Fjorentine dodaje element nepredvidljivosti večerašnjem sukobu, pojačavajući iščekivanje oko ovog istorijskog finala. Stadion OPAP Arene u Atini poslužiće kao bojno polje za ovaj značajan susret, koji počinje u 21:00 po lokalnom vremenu. Ljubitelji fudbala širom sveta nestrpljivo očekuju ishod ovog potencijalno istorijskog meča.

Tim iz Firence traži popravni za poraz od Vest Hema u prošlogodišnjem finalu. Direktan prenos meča možete ispratiti na TV Arena sport Premium 1 sa početkom u 21:00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading