DA LI JE ON NOVI TRENER MILANA?: Zlatan Ibrahimović sve zbunio ovom objavom!

Autor:

Sport

29.05.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ibra skroz napravio pometnju.

DA LI JE ON NOVI TRENER MILANA?: Zlatan Ibrahimović sve zbunio ovom objavom!

Foto: www.profimedia.rs

Zlatan Ibrahimović, legendarni švedski napadač, završio je svoju igračku karijeru prošlog leta, ali to nije značilo kraj njegovog angažmana u fudbalu. Postao je savetnik gazde Milana, a spekuliše se da bi njegova uloga u klubu mogla biti mnogo veća nego što je javno predstavljeno. Iako je donošenje odluka o smeni trenera Stefana Piolija dovedeno u vezu sa Ibrahimovićem, njegova tačna uloga ostaje obavijena velom tajne.

Italijanski list Libero skrenuo je pažnju na delikatnu situaciju u Milanu, ističući da su navijači nesigurni u izbor novog trenera, posebno zbog nedovoljne jasnoće u vezi sa Ibrahimovićevim delovanjem u klubu. Kritike su usmerene ka Ibrahimoviću zbog nedostatka javnog angažmana i nedovoljne jasnoće u pogledu njegove uloge.

Nedavno objavljena fotografija na kojoj Ibrahimović sedi na klupi Rosonera uz poruku "4-3-3" izazvala je zabunu i spekulacije. Mediji su kritikovali ovaj potez, ističući da je samo dodatno zbunio navijače i medije, kao što je činio i tokom svoje igračke karijere. Ovakvo ponašanje izazvalo je pitanja o tome da li Ibrahimović neslaganje sa izborom trenera izražava na ovaj način, kao i o tome ko zapravo donosi ključne odluke u Milanu.

 

- Neki pokušavaju da reše zagonetku pošto znaju da Zlatan Ibrahimović uvek na taj način koristi društvene mreže. Tada se sigurno zapitaju i da li je sebe postavio na klupu jer se ne slaže sa izborom trenera? Zar nije on odlučivao, ako ne - ko? Ko to odlučuje u Milanu? Napisao je 4-3-3, a Fonseka koristi 4-2-3-1, pa ko je onda novi trener. Trebalo bi da mislii o tim stvarima, tu je zbog kluba, ne zbog samog sebe - piše u članku lista Libero.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading