BIVŠI ENGLESKI REPREZENTATIVAC MENJA PLOČU: Legendarni fudbaler uputio izvinjenje navijačima Arsenala!

Autor:

Sport

04.05.2024

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Ne želim da budem onaj koji kvari zabavu'' - jasan je Džo Kol.

BIVŠI ENGLESKI REPREZENTATIVAC MENJA PLOČU: Legendarni fudbaler uputio izvinjenje navijačima Arsenala!

Foto: www.profimedia.rs

Legendarni fudbaler Čelsija, Džo Kol, izvinio se navijačima Arsenala uživo na televiziji pre današnje pobede protiv Bormuta (3:0). Naime, on je nakon što su Topdžije slavile ubedljivo protiv Čelsija 5:0 zamerio najvatrenijim pristalicama Arsenala zbog prežustrog slavlja i smatrao da preretruju.

Međutim, danas je imao veliku promenu stava dok se vratio u Severni London da ponovo radi kao stručni komentator na TNT Sportu. Nakon ozbiljnog razgovora sa svojim kolegom komentatorom i legendarnim bivšim defanzivcem Arsenala Martinom Kevinom, iskoristio je priliku da se izvini pred kamerama.

Foto: www.profimedia.rs

 

- Nisam shvatio. Moram da se izvinim. Martin mi je malo zamerio kada su došli i pobedili Čelsi, i bio sam malo ljut. To nije moj stil. Ne želim da budem onaj koji kvari zabavu. Čuo sam vatromet, navijači Arsenala su slavili, i ne želim da budem taj koji zaustavlja zabavu. Dakle, dovedite svoj vatromet, donesite svoje šarene trake, uživajte, pravite selfije, slavite koliko god želite. Izvinjavam se - istakao je Kol.

Arsenal nastavlja da vodi veliku borbu sa Mančester sitijem za titulu u Premijer ligi, što naravno neće biti nimalo lako. Izabranici Mikela Artete nemaju prava na kiks, jer bi u suprotnom vrlo verovatno Građani četvrti put u nizu osvojili prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading