BOMBA: On zna kako se trofeji osvajaju - dolazi da pomogne u borbi za titulu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.06.2024

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni fudbaler biće jedan od glavnih aduta u borbi za vrh tabele.

BOMBA: On zna kako se trofeji osvajaju - dolazi da pomogne u borbi za titulu!

Foto: Starsport

Fudbaleri pribojskog FAP-a još jednom nisu uspeli da se domognu vrha zapadne grupe srpskoligaškog karavana. U sezoni 2022/23 bolji od popularnih "kamiondžija" bili su fudbaleri Smedereva 1924, da bi nedavno trka sa čačanskim Borcem 1926 okončana na identičan način.

 

U tom cilju, rukovodstvo kluba sa obale Lima ozbiljno je pristupilo letnjem prelaznom roku, tako da su već sada dres Pribojaca zadužili iskusni defanzivac Bogdan Milošević koji je stigao iz Sloge iz Bajine Bašte, napadač Luka Jovanić iz čajetinskog Zlatibora, kao i Ognjen Todorović nekadašnji fudbaler Sarajeva i mostarskog Zrinjskog, a koji u redove FAP-a stiže iz OFK Vršca.

Istovremeno, trenersku palicu preuzeo je Zoran Kostić.

Ovoga puta rukovodstvo "kamiondžija" obavestilo je javnost da je još jedan transfer posao okončan.

Član FAP-a postao je krilni napadač Miloš Filipović.

Reč je o iskusnom tridesetčetvorogodišnjem fudbaleru koju u Priboj stiže iz lazarevake Kolubare čiji je dres nosio u superligaškoj i prvoligaškoj konkurenciji, a koji iza sebe ima i internacionalnog iskustva. Treba napomenuti da je noseći dres Zrinjskog iz Mostara osvojio čak tri titule, a u sezoni 2017/18 bio je i najbolji strelac Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Foto: Starsport

Miloš Filipović je nova akvizicija "kamiondžija"

 

- Miloš Filipović:

Datum rođenja: 9. maja 1990. godine

Mesto rođenja: Kosovska Mitrovica

Pozicija u timu: krilni napadač

Igračka karijera: OFK Beograd (Beograd), Mladost (Apatin), Timok (Zaječar), Voždovac (Beograd), BSK Borča (Beograd), Drina Zvornik (Bosna i Hercegovina), Zrinjski Mostar (Bosna i Hercegovina), Larisa (Grčka), Novi Pazar (Novi Pazar), Kolubara (Lazarevac)

Trofeji: Šampion BiH (2015/16, 2016//17, 2017/18 - Zrinjski Mostar)

Treba napomenuti da je Filipović u dosadašnjoj karijeri odigrao i 17 mečeva u Evro kupovima tokom kojih je postigao tri pogotka, a zabeležio je i jednu asistenciju.

Potpuno je jasno da u Priboj stiže pakleni fudbaler koji može biti i tas na vagi u borbi za šampionsku titulu i konačan plasman u Prvu ligu Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading