ON ĆE BITI GLAVNA UZDANICA U BORBI ZA TITULU: Dogovor je postignut - vicešampion pojačao defanzivni bedem!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.06.2024

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva pokušaja su propala. Može li treća, biti i sreća za pribojske fudbalere?

ON ĆE BITI GLAVNA UZDANICA U BORBI ZA TITULU: Dogovor je postignut - vicešampion pojačao defanzivni bedem!

Foto: Starsport

Fudbaleri FAP Priboja i u nedavno okončanoj sezoni nisu uspeli da se domognu šampionskog pehara u okviru zapadne grupe srpskoligaškog fudbala. Trku u dvoje sa čačanskim Borcem 1926 okončali su sa tri boda manje, tako da će morati da sačekaju neku novupriliku kako bi se domogli istorijskog plasmana u Prvu ligu Srbije.

 

Tokom takmičarske 2023/24 godine "kamiondžije" su ostvarile skor od 22 pobede, pet remija i tri poraza, a i pored činjenice da su u dvomeču sa glavnim konkurentom imali bolji međusobni skor (3:1, 2:0), porazi u uslovno rečeno "malim utakmicama" koštali su ih šampionskog slavlja.

Kako bi što spremnije dočekali novu sezonu, rukovodstvo FAP-a je već sada krenulo u formiranju rostera za narednu sezonu, a "prva lasta" je već sletela u grad na obali Lima.

Novi fudbaler "kamiondžija" postao je Bogdan Milošević.

Reč je o iskusnom tridesetpetogodišnjem fudbaleru koji igra na poziciji centralnog beka, a koji u Priboj stiže iz Sloge iz Bajine Bašte čiji je dres nosio u prethodnih šest meseci.

Rođeni Užičanin iza sebe ima bogato igračko iskustvo, a posebno treba napomenuti da je kao internacionalac nastupao u Francuskoj i Bosni i Hercegovini.

Foto: FK FAP Priboj

"Prva lasta" je sletela u Priboj - Bogdan Milošević

 

- Bogdan Milošević:

Datum rođenja: 17. febraur 1989. godine

Mesto rođenja: Užice

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Mladost (Lučani), Sloga (Bajina Bašta), Napredak (Kruševac), Trao (Francuska), Levaloa (Francuska), Zvijezda 09 (Bosna i Hercegovina), Zlatibor (Čajetina)

I predstojeća sezona u okviru Srpske lige Zapad biće više nego zanimljiva s obzirom da će se od jeseni u ovom rangu naći i gornjomilanovački Metalac od kojeg se očekuje da bude najveći konkurent "kamiondžijama" u borbi za šampionski pehar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading