DETONACIJA: Stiže reprezentativac - prošlosezonski vicešampion doveo BRUTALNO POJAČANJE!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.06.2024

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Formira se tim za borbu za vrh tabele.

DETONACIJA: Stiže reprezentativac - prošlosezonski vicešampion doveo BRUTALNO POJAČANJE!

Foto: Fksarajevo.ba/printscreen

Pribojski FAP formira "drim tim" kojim će pokušati da se konačno domogne prve pozicije na tabeli zapadne grupe srpskoligaškog karavana čime bi konačno našao svoje mesto među srpskim prvoligašima.

 

Ugovore sa ekipom iz grada na obali Lima već su potpisali Bogdan Milošević, defanzivac koji ima iskustva igranja u Francuskoj i Bosni i Hercegovini, kao i napadač Luka Jovanić koji u Priboj stiže iz redova čajetinskog Zlatibora, a zatim je klub promovisao i novog trenera.

Novi strateg "kamiondžija" postao je doskorašnji trener OFK Vršca Zoran Kostić, a iz redova vršačkih crveno-belih na gradski stadion u Priboju dolazi i najzvučnije pojačanje, Ognjen Todorović.

Treće pojačanje Pribojaca u letnjem prelaznom roku jeste iskusni tridesetpetogodišnji krilni napadač Ognjen Todorović.

Reč je o fudbaleru koji na obale Lima stiže iz OFK Vršca, a u pitanju je igrač koji je osvojio četiri šampionske titule u Premijer ligi Bosne i Hercegovine (Sarajevo 2015. godine i Zrinjski 2016, 2017. i 2018), kao i dva pehara zu nacionalnom kupu BiH 2009. sa Slavijom iz Srpskog Sarajeva i pet godina kasnije sa ekipom sa Koševa.

Treba napomenuti da je Todorović tokom karijere zabeležio i dva nastupa za najbolju reprezentaciju Bosne i Hercegovine (SAD 0:0 i Meksiko 0:1).

Foto: FK FAP Priboj

Nekadašnji reprezentativac BiH stigao u Priboj - Ognjen Todorović

 

- Ognjen Todorović:

Datum rođenja: 24. mart 1989. godine

Mesto rođenja: Zenica

Pozicija u timu: krilni napadač

Igračka karijera: Slavija Srpsko Sarajevo (Bosna i Hercegovina), Makabi Petah Tikva (Izrael), Sarajevo (Bosna i Hercegovina), Zrinjski Mostar (Bosna i Hercegovina), Osmanilspor (Turska), Leotar Trebinje (Bosna i Hercegovina), OFK Vršac (Vršac)

Trofeji: Šampion BiH-4 (2015-Sarajevo; 2016-Zrinjski Mostar; 2017-Zrinjski Mostar; 2018-Zrinjski-Mostar); Kup BiH-2 (2009-Slavija Srpsko Sarajevo; 2014-Sarajevo)

Reprezentativna karijera: Bosna i Hercegovina (2 utakmice)

Agilno rukovodstvo pribojkosg kluba zasigurno se neće zaustaviti na pojačanjima koja su već predstavljena, a navijači mogu očekivati nove akvizicje već u narednim danima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading