MOŽE LI "TREĆA DA BUDE SREĆA": Nakon dva neuspešna pokušaja, klub okreće novu stranicu - on preuzima kormilo u borbi za titulu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.06.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se snovi konačno ostvare.

MOŽE LI "TREĆA DA BUDE SREĆA": Nakon dva neuspešna pokušaja, klub okreće novu stranicu - on preuzima kormilo u borbi za titulu!

Foto: Starsport

Već dve sezone fudbaleri pribojskog FAP-a ne uspevaju da se domognu samog vrha zapadne grupe srpkoligaškog karavana, a samim tim i plasmana u viši takmičarski rang, Prvu ligu Srbije.

 

U nedavno okončanom takmičenju Pribojci su sezonu završili na drugoj poziciji sa skorom od 22 pobede, pet remija i tri poraza i ukupno tri boda manje u odnosu na šampiona čačanski Borac 1926, a šampionsku trku su izgubili u uslovno rečeno malim utakmicama, s obzirom da su tokom godine zabeležili bolji skor u odnosu na najvećeg i jedinog rivala iz Čačka.

Kako bi narednu takmičarsku godinu dočekali što spremniji, rukovodstvo FAP-a je aktivno na tržištu ovog leta. Ugovore sa ekipom iz grada na obali Lima već su potpisali Bogdan Milošević, defanzivac koji ima iskustva igranja u Francuskoj i Bosni i Hercegovini, kao i napadač Luka Jovanić koji u Priboj stiže iz redova čajetinskog Zlatibora.

Nakon igračkih pojačanja, rukovodstvo kluba je danas predstavilo i pojačanje u stručnom radu. 

Naime, novi šef stručnog štaba FAP Priboja postao je Zoran Kostić

Foto: FK FAP Priboj

U novu borbu za titulu FAP kreće sa novim stručnjakom

 

Reč je o četrdesetjednogodišnjem stručnjaku koji je u prethodnoj sezoni sedeo na klupi OFK Vršca, a samostalno je radio i u Užicu, Bajinoj Bašti, kao i u mlađim kategorijama lučanske Mladosti.

Reč je o stručnjaku koji je tokom igračke karijere kao internacionalac nastupao u Rusiji, Kazahstanu i Mađarskoj.

Svi u Priboju se nadaju da će se naredne sezone obistiniti narodna poslovica "treća sreća" i d aće se u gradu na obali Lima konačno zaigrati prvoligaški fudbal, ali će svakako i naredne sezone konkurencija za sam vrh tabele biti velika, s obzirom da će se u trećem stepenu takmičenja naći i gornjomilanovački Metalac koji je ispao iz drugog stepena srpskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading