TRANSFER BOMBA: Uprava kluba je potvrdila saradnju - navijači su oduševljeni njegovim dolaskom!

Autor:

Sport

20.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje za šampionske ambicije kluba!

TRANSFER BOMBA: Uprava kluba je potvrdila saradnju - navijači su oduševljeni njegovim dolaskom!

Foto: Privatna arhiva Luke Jovanića

Saradnja je dogovorena

Pokušavaju već dve sezone u Priboju da se izbore za plasman u prvoligaški karavan, u nedavno završenom prvenstvu FAP je stigao do drugog mesta, dok je godinu dana pre toga bio na trećoj poziciji.

Republika

Vredi napomenuti da je FAP zabeležio odlične rezultate u kupu i stigao je do plasmana u 1/16 finala Kupa Srbije, uz titulu vicešmpiona u srpskoligaškom karavnu, ovo je jedan od boljih uspeha kluba u poslednjih par godina. 

Uprava kluba je već krenula sa pripremama za predstojeću sezonu, prvi novajlija u igračkom kadru bio je Bogdan Milošević (33), nekadašnji superligaški fudbaler. Pre par sati potvrđena je još jedna dogovorena saradnja.

Dres FAP-a zadužio je iskusni napadač Luka Jovanić (29), koji je proteklih godinu dana branio boje Zlatibora u okviru Srpske lige Zapad. 

U dosadašnjoj karijeri Luka je branio boje TSC-a, Dinama iz Pančeva, Bačke, Inđije, Hajduka 1912 iz Kule, Kabela iz Novog Sada, Kolubare, Feniksa iz Novog Sada, Mladosti GAT, Borca iz Šajkaša, Radničkog iz Sombora i Sloge iz Kraljeva. 

Jovanić sa svojom visinom od 188 centimetra odlično snalazi i glavom, ali je dobro poznata njegova desna noga, kojom uglavnom završava svoje napadačke akcije. Napad FAP-a prošle sezone predvodio je Veljko Plazinić koji je redovno rešetao mreže rivala, a sada će ofanziva kluba iz Priboja dobiti još jednog ubojitog napadača.

Protekle sezone tim iz Priboja je mrežu rivala u ligi tresao u u 67 navrata, što je bilo dovoljno za drugi najbolji napad u ligi. 

Do početka prvenstva može se očekivati dosta novosti povodom pojačanja, svi u Priboju se nadaju da je na redu "treća sreća" za plasman u Prvu ligu Srbije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading