ŠOK: Vicešampion Evrope nije prošao kvalifikacije! Oni odlaze na UEFA Regionalni kup!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.06.2024

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Favorit nije opravdao očekivanja.

ŠOK: Vicešampion Evrope nije prošao kvalifikacije! Oni odlaze na UEFA Regionalni kup!

Foto: FSV

Čudo se ipak dogodilo. Na velelepnom kozničkom "Lagatoru" amaterska reprezentacija Fudbalskog saveza Vojvodine zabeležila je trijumf nad vicešampionima Starog kontinenta, čime su izborili plasman na turnir 3. grupe UEFA kvalifikacija čiji domaćin je početkom septembra Fudbalski savez Srbije.

 

Meč je odigran u nefudbalskim uslovima na preko 30 stepeni, ali to nije sprečilo fudbalere obe selekcije da pruže sve ono što u datom momentu mogu.

Oko dve stotine ljubitelja fudbala prvi pogodak videlo je u nadoknadi vremena prvog poluvremena kada je desni bek pančevačkog Dinama Vukašin Marković uputio sjajan centaršut, a na prvoj stativi najbolje se snašao Nikola Milošević (Sloga Čonoplja) i mreža Borjana se zatresla.

 

 

Konačan rezultat meča postavljen je u 70. minutu kada je Barić nakon varke tela sebi stvorio idealnu priliku i mreža selekcije iz prestonice se zatresla.

 

 

- Kvalifikacioni turnir FSS za učešće na UEFA Regionalnom kupu:

FS Beograda - FS Vojvodine 0:2 (0:0)

Strelci: Milošević u 45+2. i Barić u 70. minutu

Stadion: "Lagator", Loznica

Gledalaca: 200

Sudija: Ivan Gospavić

Žuti kartoni: Savić (FS Beograda); Milovanović (FS Vojvodine)

Crveni karton: Savić (FS Beograda)

FS Beograda: Borjan, Stjepanović, Tatomirov, Pavlović, Borović, Kuzmanović, Vuković, Jovičin, Rupar, Savić, Janković.

FS Vojvodine: Milovanov, Marković, Bačvanski (Ješić), Topić, Grbić, Barić, Volarević (Jelić), Mitrović (Vukmanović), Kuburović, Milovanović (Misić), Milošević (Paroški).

Na kvalifikacionom turniru UEFA Regionalnog kupa koji će se održati početkom septembra na igralištu FSS u Staroj Pazovi, pored Amaterske selekcije Vojvodine učešće će uzeti i amateri zapadne Slovačke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading