ZLATNI USPON KONSTANTINA DOŠLJAKA: Heroj boksa sa Zvezdare! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

10.09.2024

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki uspeh je zajednički.

ZLATNI USPON KONSTANTINA DOŠLJAKA: Heroj boksa sa Zvezdare! (FOTO GALERIJA)

Foto: Republika

Konstantin Došljak

Za vikend je u Novom Sadu održan memorijalni turnir pod nazivom "Nevidljivi heroji". Ovaj izvanredan događaj okupio je 11 reprezentacija, a bokserski klub Zvezdara Olimp se ponosno predstavio sa svojim talentovanim kadetom, Konstantinom Došljakom. Konstantin je na ovom prestižnom turniru osvojio zlatnu medalju, čime je još jednom potvrdio svoj izuzetan talenat i borbenost.

Ono što dodatno ističe značaj ove medalje jeste činjenica da je Konstantin u samo nedelju dana osvojio čak dve zlatne medalje. Prva je bila osvojena 31. avgusta na reviji "Zvezdarska jesen", gde je proglašen najboljim kadetom i stekao titulu najboljeg boksera, kao i osvajača ovog značajnog događaja. Ove nagrade govore o njegovoj izuzetnoj posvećenosti i trudu, a za mladog sportistu to predstavlja odličan temelj za blistavu karijeru koja je tek na početku.

- Kao roditelj, ne mogu dovoljno da izrazim ponos i zadovoljstvo njegovom borbom u finalu memorijala, gde je pokazao pravu tehniku i lepotu boksa. Naš klub je bio predstavljen na najbolji mogući način. Želim da se zahvalim Tadiji Kačaru, mom bivšem selektoru, koji je inače proglašen najboljim bokserom polusrednje kategorije dvadesetog veka, srebrenim  sa olimpijskih igara, kao i osvajaču svetskih i evropskih medalja. Njegova odluka da ustane sa stola žirija kako bi gledao borbu mog sina i pružio mu podršku bila je čast i privilegija - izjavio je Zlatko Došljak.

- Konstantin je opravdao poverenje legende, pruživši fantastičnu borbu protiv svog protivnika. Takođe, želim da se zahvalim treneru bokserskog kluba Olimpikus iz Novog Pazara, Dževadu Ibroviću, koji je bio uz mene u uglu tokom borbe. Naše ujedinjenje klubova iz cele Srbije, pod nazivom "ruka prijateljstva", pokazuje da je naša podrška jedni drugima ključna. Bez sujete i ljubomore, radujemo se pobedama boraca prijateljskih klubova kao da su naši - zakljućio je Došljak.

Ova situacija najbolje oslikava veličinu našeg sporta, koja se ogleda u tome kako se takmičari međusobno podržavaju i šire pravu sliku boksa i prijateljstva. U svetu sporta, zajedništvo i podrška su ono što nas čini jačim i uspešnijim. U ovom svetu, svaki uspeh je zajednički, a svaki borac je heroj - ne samo na ringu, već i van njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading