KONSTANTIN DOŠLJAK PIŠE ISTORIJU! Osvojio “Zvezdarsku jeseni” i srce publike!

Autor:

Sport

02.09.2024

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihov nastup bio je dirljiv.

KONSTANTIN DOŠLJAK PIŠE ISTORIJU! Osvojio “Zvezdarsku jeseni” i srce publike!

Foto: Republika

Zlato na manifestaciji "Zvezdarska jesen"

Bokserski klubZvezdara Olimp” imao je čast da bude domaćin prvog bokserskog kola lige Beograda, manifestaciji pod nazivom “Zvezdarska jesen”. Ova svečanost otvorena je na poseban način, kada su mališani iz prihvatilišta grada Beograda, smeštenog u Ulici Živka Davidovića, stali na ring i otpevali svoju himnu “Pobedi”.

Njihov nastup bio je dirljiv trenutak koji je sve prisutne raznežio, a ovi mali heroji velikog srca pokazali su pravo značenje zajedništva i borbe. Njihova hrabrost i entuzijazam su nas podsetili na važnost podrške i ljubavi koju klub Zvezdara Olimp pruža deci, bez obzira na njihove okolnosti.

Na reviji je učestvovalo ukupno 14 bokserskih klubova. Pored domaćina BK “Zvezdara Olimp” takmičili su se i “Konstantin” iz Loznice, “Inđija”, “Mionica” iz Valjeva, “Hasan Dudić”, “Belka”, “Voždovac”, “Dimke”, “Ring013” iz Vršca, “Železnik”, “Kid Bleki”, “Soko70” iz Inđije, “Rusters” i “Cilj”.

Foto: Republika

 

Manifestacija je održana na prelepim bazenima Olimp na Zvezdari, gde su posetioci imali priliku da uživaju u kvalitetnom boksu koji su im priredili talentovani bokseri iz različitih gradova, u uzrastima od pionira do seniora.

Ono što BK “Zvezdara Olimp” čini posebnim jeste trud da podiže lestvicu organizacije na viši nivo. Slika toga dana oslikava zajedništvo i prijateljstvo, jer su se svi učesnici osećali kao da su u svom klubu i svom gradu. Domaćini su im pružili pravo gostoprimstvo i ruku prijateljstva, što je doprinelo stvaranju nezaboravne atmosfere.

- Hvala svima što verujete u BK “Zvezdara Olimp” i što nam dajete vetar u leđa. Vaša podrška bila je ključna za uspeh našeg najmlađeg takmičara, kadeta Konstantina Došljaka, koji je žiri proglasio najboljim kadetom i najboljim bokserom “Zvezdarske jeseni” - izjavio je posle speltakla Zlatko Došljak, Konstantinov otac i trener i alfa i omega BK Zvezdara Olimp.

Republika

Foto: Republika

 

Žiri sastavljen od jugoslovenskih legendi predvođenih Draganom Vujkovićem, Svetislavom Stojkovićem, Mujom Bajrovićem, Vukašinom Dobrašinovićem i Živoradom Jelesijevićem, proglasio je i ostale najbolje u svojim kategorijama.

Najperspektivnija pionirka bila je Mia Topić iz BK “Inđija”, dok je najbolji pionir Stefan Jošić takođe iz BK “Inđija”. Najbolji junior bio je Vuk Milenković iz BK “Železnik”, a najbolji omladinac Ognjen Komarčević iz BK “Konstantin”. Najbolji senior je Jovan Krstić, dok su najborbeniji par revije Filip Urošević iz BK “Mionica” i Omer Osmani iz BK “Hasan Dudić”. Na kraju, najbolji tehničar bio je Vuk Milenković iz BK “Železnik”, a najbolji bokser Konstantin Došjak iz BK “Zvezdara Olimp”. Najbolji trener bio je Robi Nema iz BK “Konstantin”, najbolji sudija Marko Pavlović, a najbolji delegate takmičenja Anja Pušković.

Ovaj događaj je pokazao snagu zajedništva i ljubavi prema boksu, a BK “Zvezdara Olimp” će nastaviti da se trudi da pruža podršku mladim talentima i da promoviše boks kao sport koji ujedinjuje ljude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading