JUNACI SA KOŠARA UJEDINJENI U SEĆANJU: Turnir 'Miroslav Gucunja' uz prisutstvo HEROJA - Somborom se orila SRPSKA pesma! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

26.08.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska trobojka viorila se severom.

JUNACI SA KOŠARA UJEDINJENI U SEĆANJU: Turnir 'Miroslav Gucunja' uz prisutstvo HEROJA - Somborom se orila SRPSKA pesma! (FOTO+VIDEO)

Foto: Republika

Memorijalni turnirMiroslav Gucunja” održan je juče u centru grada. U organizaciji BK Sombor, grad Sombor i BS Srbije.

Viđeno je 13 borbi u svim uzrasnim kategorijama. Svakako svečanost su kao i uvek uveličani junaci sa “Košara” svojim prisustvom. Turnir je sad već sastavni deo grad i okuplja sve veći broj učesnika.

Prijem za junake je organizovao i gradonačelik Sombora, Antonio Ratković u gradskoj kući, a potom sveštenstvo Srpske pravoslavne crkve služilo je opelo ispred spomenika palim herojima za oslobođenje ratova 90-99.

Učešće je uzelo osam klubova,a najbolja bokserka turnira je članica BK Sombor Nataša Lukić koja je pobedila protivnicu iz BK ”Ultimofajter” iz Subotice, kao i naš mladi David Prohaska pobedivši predstavnika iz BK Vojvodina Novi Sad.

Foto: Republika

Nataša Lukić i David Prohaska

Divna organizacija, spektakl ispraćen bakljama i vatrometom u bojama srpske trobojke i oslobodilačke pesme, a onda se oglasio i trener BK Sombora.

- Hvala svim junacima što su uveličali još jedan memorijal sa kojim učimo naše nove generacije i prenosimo junaštvo naših Obilića, sa kolena na koleno da se ne zaboravi pobeda nad teroristima i silama tame koje su nas bile nadvile i na ovaj način budimo svest i širom nacinalni ponos. Vidimo se i sledeće godine - rekao je trener BK Sombora, Stojan Knežević.

Sva eksluzivna dešavanja u svetu boksa i ostalih borilačkih veština, pratite na portalu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading