NOVI REKORD U "POTERI"! Sanja sama nadigrala tragača i osvojila ogromne pare!

Autor:

Razonoda

04.03.2024

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja se nadala da neće morati da odmerava znanje sa Tragačem Žarkom jer, kako sama kaže, previše dobro poznaje sve oblasti, a upravo on je dočekao u drugom delu kviza.

NOVI REKORD U "POTERI"! Sanja sama nadigrala tragača i osvojila ogromne pare!

Foto: RTS/printscreen

Jedanaesta sezona Potere donela je puno pobedničkih epizoda tokom kojih smo srčano navijali za takmičare. Profesorka književnosti i ljubiteljka kvizova, Sanja Pavlović, u ovonedeljnoj epizodi samostalno je pobedila Tragača Žarka i osvojila 500.000 dinara. Time se upisala na listu rekordera Potere, postavši prva žena kojoj je pošlo za rukom da potpuno sama osvoji ovoliki iznos.

 

Nadala se da neće morati da odmerava znanje sa tragačem Žarkom jer, kako sama kaže, previše dobro poznaje sve oblasti, a upravo on je dočekao u drugom delu kviza.

Sanja, diplomirani filolog komparatista, u početku je bila pomalo nesigurna jer je na prvo pitanje dala pogrešan odgovor. Međutim, usledio je impresivan preokret. Koncentracijom, brzinom i nizom tačnih odgovora, Sanja je uspela da osvoji ovaj značajan iznos novca. U finalnoj igri, uspela je da stekne prednost nad Tragačem koja je bila dovoljna da se kaže da je pobedila.

Njena pobeda nije samo rezultat njenog znanja, već i hrabrosti i odlučnosti da se suoči sa izazovom. Uz nju, u timu su bili Igor Stefanović, diplomirani inženjer zaštite na radu, Luka Vučković, psiholog, i Đorđe Knežević, učenik gimnazije, ali je Sanja ostala sama u finalu i trijumfovala.

Ovaj uspeh Sanje Pavlović pokazuje da kvizovi nisu samo za muškarce, već da žene takođe mogu postići izuzetne rezultate. Ona se nada da će njena pobeda motivisati druge žene da pokažu svoje znanje i uživaju u igri. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Шоне

05.03.2024 07:18

Сања ме одушевила психичком стабилношћу и наравно знањем. Сви ти рефлектори, па и глупа питања, је нису збунили. Браво Сања и све најбоље.

Zoran

05.03.2024 08:08

Svaka čast