EKSKLUZIVNI RAJ: Najskuplji dočeci NOVE GODINE širom sveta!

Autor:

Razonoda

31.12.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok mnogi od nas planiraju kako da dočekaju Novu godinu štedljivo i sa stilom, postoje oni koji traže iskustvo bez premca i spremni su platiti astronomsku cenu za ekskluzivni doček.

EKSKLUZIVNI RAJ: Najskuplji dočeci NOVE GODINE  širom sveta!

Foto: ST/N. PANČIĆ

 Širom sveta postoje destinacije koje privlače bogate i poznate svojim raskošnim proslavama.

Evo pregleda nekih od najskupljih dočeka Nove godine koje svet ima da ponudi.

 

1. Sidnej, Australija

 

Iako je Australija jedna od prvih zemalja koja dočekuje Novu godinu, Sidnej se izdvaja svojim spektakularnim vatrometom.

Ekskluzivne privatne jahte koje pružaju nezaboravan pogled na operu i most dostižu cene i do deset hiljada dolara po osobi.

 

2. Njujork, SAD

 

Doček Nove godine na Times Square-u u Njujorku je san mnogih. Luksuzni hoteli u blizini nude posebne pakete sa VIP pristupom, večerom i izlaskom na krov, a cene po osobi se kreću od nekoliko hiljada do nekoliko desetina hiljada dolara.

 

3. Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

 

Dubai je sinonim za raskoš, a doček Nove godine je spektakl koji se pamti.

Luksuzni restorani, privatne plaže i ekskluzivni klubovi nude pakete koji mogu dosegnuti i preko stotinu hiljada dolara po osobi.

 

4. Pariz, Francuska

 

Gradska svetla Pariza i Ajfelov toranj u ponoć čine doček Nove godine u Parizu posebnim. Ekskluzivni restorani i hoteli nude pakete sa šampanjcem, specijalnim jelima i pogledom na svetlosti Pariza, a cene mogu biti visoke kao i Pariz sam.

 

5. Rio de Žaneiro, Brazil

 

Doček Nove godine na plaži Copacabana u Rio de Janeiru je nezaboravan.

Ekskluzivne žurke uz obalu, privatni šatori i koncerti renomiranih izvođača privlače one koji traže nezaboravno iskustvo, a cene idu do nekoliko hiljada dolara po osobi.

Dok mnogi biraju skromnije proslave Nove godine, oni sa dubljim džepom biraju destinacije koje nude ekstravaganciju i luksuz. Bez obzira na izbor, doček Nove godine je prilika za slavlje i razmišljanje o onome što dolazi. Srećna Nova godina!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading