SRBI U POTRAZI ZA NEKRETNINAMA NA KIPRU: Jeftini stanovi u centru grada i mirnoj oazi sa bazenom! Uživajte u luksuzu za samo 60.000 evra!

Autor: Mondo

Razonoda

01.11.2023

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljive vesti stižu sa sunčanog Kipra - državljani Srbije sada imaju priliku da ostvare svoje snove i postanu vlasnici nekretnina na ovom prelepom ostrvu!

SRBI U POTRAZI ZA NEKRETNINAMA NA KIPRU: Jeftini stanovi u centru grada i mirnoj oazi sa bazenom! Uživajte u luksuzu za samo 60.000 evra!

Foto: pixabay.com

Visina napojnice zavisi od zemlje do zemlje

 Zahvaljujući uspostavljenoj ugovornoj uzajamnosti za kupovinu nekretnina, Srbija je otvorila vrata za sve one koji žele da se trajno usele ili investiraju na Kipru.

Interesovanje za nekretninama na ovom ostrvu u poslednje vreme je enormno. Stanovi se prodaju brzo, a cene se kreću već od pristupačnih 30.000 evra. Jedan mladi bračni par, koji je nedavno kupio stan na Kipru, otkriva da je najbolje angažovati lokalnu agenciju koja se bavi prodajom i gradnjom nekretnina. Agenti pokrivaju balkansko tržište i posluju širom sveta, tako da je sigurno pronaći savršeno mesto za sebe.

Foto: Shutterstock

 

 


Posebno je interesantna ekspanzija koja se očekuje u severnom delu ostrva. Mnogi stručnjaci tvrde da je kupovina nekretnine tamo odlična investicija za budućnost.

U jednom od oglasa se ističe dvosoban penthaus u Larnaki koji se prodaje za svega 60.000 evra. Ova nekretnina se nalazi u samom centru grada i ima ukupno 72 kvadrata. Izgrađen je 1991. godine i pruža sav komfor modernog stanovanja.

Još jedna nekretnina koja je dostupna za kupovinu po istoj ceni je jednosoban stan smešten u mirnom kraju Liopetri.

Stan se nalazi u popularnom kompleksu sa restoranom i bazenom, a savršen je za sve one koji traže kuću za odmor, nekretninu za iznajmljivanje ili stalni boravak. Opremljen je solarnim panelima, što garantuje uštedu i ekološki pristup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading