JEZIVA SCENA NA GRČKOJ PLAŽI, ČUO SE SAMO PLAČ I VRISKA DECE: Turisti u panici beže pokušavajući da se spasu, dok PIJAVICA NOSI SVE PRED SOBOM (VIDEO)

Autor:

Putovanja

15.09.2024

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vazdušna pijavica se pojavila iznenada i krenula ka turistima

JEZIVA SCENA NA GRČKOJ PLAŽI, ČUO SE SAMO PLAČ I VRISKA DECE: Turisti u panici beže pokušavajući da se spasu, dok PIJAVICA NOSI SVE PRED SOBOM (VIDEO)

Foto: Instagram Printscreen/nikana.gr

Danas je na plaži Halkidikija došlo do neočekivanog događaja kada je vazdušna pijavica, poznata i kao mini tornado, nosila suncobrane i izazvala paniku među turistima. Video snimak ovog neobičnog događaja ubrzo se proširio društvenim mrežama, šokirajući mnoge svojom snagom.

Neočekivani preokret

Na video snimku objavljenom na Instagramu, može se videti kako građani uživaju na plaži, sunče se i opuštaju na toplom pesku, kada ih neočekivano prekida jak vetar. U trenutku kada je nebo bilo gotovo bez oblaka, vazdušna pijavica se pojavila iznenada i krenula ka turistima, noseći sve pred sobom.

 

 

Panika

Turisti su uspaničeno reagovali na ovaj neočekivani događaj, pokušavajući da spasu svoje stvari i sebe od nadolazeće vazdušne pijavice. Snimak prikazuje trenutke napetosti i straha među prisutnima, dok su se suočavali sa iznenadnim vremenskim fenomenom.

Reakcije na društvenim mrežama

Video snimak ovog događaja brzo se proširio društvenim mrežama, izazivajući različite reakcije među korisnicima. Mnogi su izrazili šok i nevericu zbog snage vazdušne pijavice i njenog uticaja na plažu i turiste. Ipak, kako se navodi na Instagramu, nije bilo povređenih tokom ovog incidenta, što je olakšavajuća okolnost u ovom neobičnom događaju.

Ovaj snimak podseća nas na moć prirode i nepredvidivost vremenskih fenomena, istovremeno naglašavajući važnost opreza i pripremljenosti čak i u situacijama koje se čine mirnim i bezbednim.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading