SRPSKA PORODICA PROLAZI KROZ AGONIJU NA PUTU KA GRČKOJ! Carinici nekim drugim Srbima dali njihove pasoše!

Autor:

Putovanja

16.08.2024

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agonija traje već 24 sata!

SRPSKA PORODICA PROLAZI KROZ AGONIJU NA PUTU KA GRČKOJ! Carinici nekim drugim Srbima dali njihove pasoše!

Foto: shutterstock

Porodica iz Srbije koja se uputila ka Grčkoj na letovanje trenutno prolazi kroz pravu agoniju na granici između Severne Makedonije i Grčke. Naime, kako je muškarac iz Srbije ispričao, njima su carinici iz Severne Makedonije na graničnom prelazu Preševo - Tabanovce dali pasoše "nekim drugim Srbima", što im onemogućava da nastave put ka Grčkoj.

Muškarac je podelio svoju nevolju unutar Fejsbuk grupe "Grčka info", izražavajući nadu da će pronaći vozilo sa njihovim pasošima. Prema njegovim rečima, dok su vadili zeleni karton na granici, njihovi pasoši su ostali u kućici, a kada su se vratili, pasoša nije bilo. Tvrdi da je isti policajac koji im je dao zeleni karton, kasnije njihove pasoše dao "nekim Srbima".

Nakon što su im rekli da će cela situacija trajati najviše sat vremena, porodica se našla u agoniji tražeći svoje pasoše. Pokušavali su da dobiju snimke sa nadzorne kamere na granici kako bi imali potvrdu o gubitku pasoša, ali su se susreli sa pravilima koja zahtevaju reakciju viših instanci.

U želji da se situacija brže reši, muškarac je pokušao da prijavi nestanak pasoša u PS Kumanovo, ali i dalje nema konkretnih informacija o njihovom nestanku. U komentarima unutar Fejsbuk grupe, ljudi su izražavali nevericu i pokušavali da razumeju kako je došlo do toga da su njihovi pasoši dodeljeni drugim licima.

Ova neobična situacija na granici između Severne Makedonije i Grčke ostavlja porodicu iz Srbije u neizvesnosti i agoniji, dok tragaju za svojim pasošima. 

(Blic)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading