NOVE CENE PARKINGA KOD POPULARNE PLAŽE RAZBESNELE SRPSKE TURISTE: "Sramota! Eto zašto im turizam propada" (VIDEO)

Autor:

Putovanja

02.08.2024

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Internet poludeo zbog promena

NOVE CENE PARKINGA KOD POPULARNE PLAŽE RAZBESNELE SRPSKE TURISTE: "Sramota! Eto zašto im turizam propada" (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Jedna od najlepših plaža u Crnoj Gori dospela je u fokus turista zbog nedavnih promena u cenama parkinga. Cena od dva evra po satu tokom dnevnog i noćnog perioda izazvala je pomešane reakcije među posetiocima, posebno među porodicama i turistima sa ograničenim budžetom.

Brza dostupnost plaži, ali po koju cenu

Korisnici društvenih mreža, poput Aleksandra koji je podelio svoje iskustvo na TikToku, ističu da je parking na Miločeru na odličnoj lokaciji i omogućava brz pristup plaži. Uz vožnju od samo pet do 15 minuta, posetioci lako mogu stići do popularne plaže Kraljeva. Ipak, ova pogodnost nije uspela da umiri nezadovoljstvo koje se proširilo među korisnicima društvenih mreža.

Reakcije korisnika društvenih mreža

Komentari ispod objave Aleksandra na TikToku otkrivaju da su mnogi posetioci nezadovoljni novom cenom parkinga. Neki od njih izrazili su svoje razočaranje i negodovanje, ističući da je cena previsoka. Pored toga, upoređivanje sa besplatnim parkiranjem u drugim zemljama, poput Grčke, dodatno je podstaklo negativne reakcije među korisnicima društvenih mreža.

 

 

Uz ovakve reakcije javnosti, ostaje da se vidi kako će uprava plaže Miločer odgovoriti na ove pritužbe i da li će eventualno preduzeti korake kako bi zadovoljila očekivanja svojih posetilaca.

I u Grčkoj neprijatne novine

Sa druge strane, Grčka je dodatno pooštrila svoje zakone protiv pušenja, uključujući stroge kazne za one koji puše u automobilima u prisustvu dece mlađe od 12 godina. Ovaj zakon je deo širih napora grčke vlade da smanji izloženost pasivnom pušenju i zaštiti javno zdravlje.

Prema novim pravilima, vozači i putnici koji puše u vozilima u kojima se nalaze deca suočavaju se sa kaznom od 1.500 evra. Ovaj zakon je deo širih napora grčke vlade da smanji izloženost pasivnom pušenju i zaštiti javno zdravlje.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading