SKANDALOZNO! Posle ovoga OZBILJNO razmislite da li želite da LETUJETE u Hrvatskoj! Ovo je prevršilo svaku meru! (VIDEO)

Autor:

Svet

15.07.2024

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored niza incidenata, sada se i ovo dogodilo, čovek je besan

SKANDALOZNO! Posle ovoga OZBILJNO razmislite da li želite da LETUJETE u Hrvatskoj! Ovo je prevršilo svaku meru! (VIDEO)

Foto: X/Printscreen/@povjerljivo

Pored toga što za srpsku populaciju letovanje u Hrvatskoj može da bude veoma traumatično iz dobro poznatih razloga, ono takođe može da bude i veoma skupo.

Jadransko more jeste prelepo i u Hrvatskoj, ali se postavlja pitanje da li treba dozvoliti da vas "oderu" u pojedinim situacijama poput jednog hrvatskog građanina koji je na letovanju u Dubrovniku imao veoma neprijatnu situaciju kada je parkirao svoj auto u garaži jednog poznatog hotela.

- Samo da vas pozdravim i da vam kažem, hotel "Imperijal bar" u Dubrovniku. Zadržali smo se nekih sat vremena na njihovom parkingu u garaži i zamislite koja je cena sat vremena, petnaest minuta i dvanaest sekundi, to vam izađe tačno 42 evra, pa vi sada razmislite da li ćete da dođete ili nećete, veliki pozdrav svima - rekao je čovek vidno revoltiran zbog neprijatne situacije koju je osetio na svojoj koži.

Cene su skočile visoko poslednjih godina svuda, pa i u Hrvatskoj gde je posebno papreno tokom letnje sezone, ali podići cenu za parking na 42 evra za sat i petnaest minuta je skandalozno!

Hrvatska zgrne ogroman novac tokom letnje sezone, a cene robe i usluga na lepom plavom Jadranu su prenapumpane, pa se stiče utisak kao da je sve krojeno po novčaniku Skandinavaca, Nemaca i turista sa Zapada.

Cene nikako nisu realne, pa se čak i domaći hrvatski turisti ili turisti iz regiona, Srbije na primer, moraju zapitati da li je uopšte pametno i isplativo letovati na hrvatskom primorju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sedi1

15.07.2024 20:11

..... dok ima vas budala, oni će da likuju i naslađuju se srpskom glupošću.... Ma samo hrlite neka vas ponižavaju , trošeći vaš novac sa velikim osmehom....vi strastveni evrooejci i humanitarci....