SMEŠI IM SE OZBILJAN NAPREDAK NA POSLU: Ova četiri horoskopska znaka mogu da se RADUJU - očekivano unapređenje je tu!

Autor: N.J.

Lifestyle

01.02.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte da li ćete vi uskoro dobiti unapređenje na poslu.

SMEŠI IM SE OZBILJAN NAPREDAK NA POSLU: Ova četiri horoskopska znaka mogu da se RADUJU - očekivano unapređenje je tu!

Foto: pixabay.com

Četiri horoskopska znaka ostvariće svoje želje na poslu, odnosno napredovaće u novčanom smislu i sve će im ići od ruke. Evo koji horoskopski znaci će ostvariti svoje ciljeve. Pogledajte da li ste među njima.

Prema horoskopu određeni horoskopski znaci imaće uspeha na poslu. Pre svega, astrolozi predviđaju da će neki datumi biti bitni za sledeće znakove. Veliki pomak desiće se Ribama između 7. i 8. marta, što znači da bi trebalo da razmisle da li su spremne za nove odgovornosti. Pomračenje Sunca desiće se Ovnu 20. aprila. Za Ovnove to znači da će se otvoriti neke nove faze u životu, a Jupiter će ući u Bika 17 maja.

Evo koga čeka uspeh:

Blizanci 

Ne mora svaki posao da podrazumeva proliven krv i znoj. Moraćete da se potrudite, ali ovo će biti i period kada će vaše sposobnosti biti testirane. Oni koji su dugo čekali da dobiju ono što zaslužuju, možda im je sada vreme da se to i desi.

Foto: pexels.com

Žena zadovoljna na poslu

Lavovi

Oni će 16. maja imati najveće šanse da napreduju u svakom smislu - profesionalno, ljubavno... Razmislite dobro o svim svojim kapacitetima, jer možda vam je nešto promaklo, a to biste mogli da iskoristite za napredak.

Škorpije

Za vas ima nade, ali morate preuzeti incijativu. Prestanite da sve prepuštate drugima, i da sebe stavljate na poslednje mesto. Venera će imati retrogradno putovanje kroz Lava 22. jula i nastaviće do 3. septembra, a vi tada imate priliku da razmislite o sopstvenom imidžu, putovanjima, željama.

Jarac

Oni sada imaju velike šanse da zablistaju. Ako niste u dobrim odnosima sa kolegama, onda ćete u maju konačno imati prilike da stvorite mnogo zdravije uslove za rad, ali samo ako ste spremni da prihvatite novo, piše "Sensa".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading