NE PIŠE MU SE DOBRO: Evroliga preduzela mere protiv sudije LOPOVA!

Autor:

Sport

26.04.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenac pred disciplinskim postupkom.

NE PIŠE MU SE DOBRO: Evroliga preduzela mere protiv sudije LOPOVA!

Foto: www.profimedia.rs

Prema informacijama do kojih je došao dobro obavešteni novinar Aris Barkas, čelnici Evrolige su pokrenuli disciplinski postupak protiv sudije Mateja Boltauzera zbog navodne krađe parfema na Beogradskom aerodromu. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i postala predmet brojnih spekulacija.

Kako se navodi, sudija Boltauzer se nalazi pod istragom zbog incidenta koji se desio na aerodromu, a detalji ovog slučaja još uvek nisu potpuno jasni. Očekuje se da će nadležni organi brzo reagovati i doneti odluku o ovom slučaju.

Nakon što su procurele informacije o disciplinskom postupku protiv sudije Mateja Boltauzera, javnost je burno reagovala. Mnogi su izrazili šok i nevericu povodom ovog događaja, dok su se drugi uzdržali od komentara dok se ne saznaju sve činjenice.

Boltauzer je ranije danas za Republiku istakao da ne zna ništa o tome i da ne želi da priča. 

- Ne znam ništa o tome. Izvinite, ne mogu da pričam - naveo je Slovenac.

Podsetimo, na snimku se vidi kako Slovenac, poput svakog drugog putnika, ulazi u aerodromsku parfimeriju i razgleda parfeme dok gura kofer. Međutim, on se sve vreme osvrće oko sebe. U jednom trenutku čovek koji je bio u istom delu prodavnice sa njim odlazi, što Boltauzer vidi kao pogodan trenutak za krađu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading