SAMO DA SE SVE RAZOTKRIJE, ISPRIČAĆU NAŠU PRIČU: Otac male Danke pogođen današnjim saslušanjem Jankovića

Autor:

Hronika

04.06.2024

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se otac Danke Ilić.

SAMO DA SE SVE RAZOTKRIJE, ISPRIČAĆU NAŠU PRIČU: Otac male Danke pogođen današnjim saslušanjem Jankovića

Foto: Društvene mreže

Danas je osumnjičeni Srđan Janković izneo svoju tvrdnju da nije ubio Danku Ilić, devojčicu koja je tragično nastradala u Banjskom Polju. Nakon tročasovnog saslušanja o jezivom zločinu, Janković je vraćen u pritvor.

Miloš Ilić, otac preminule Danke, izrazio je šok i nezadovoljstvo Jankovićevim negiranjem optužbi. Istakao je da je očekivao drugačiji ishod, te da ga je ova situacija duboko pogodila. Takođe, izrazio je nadu da će agonija koju prolazi njegova porodica uskoro biti okončana, ističući da neće oprostiti onome ko je odgovoran za smrt njegove ćerke.

- Šokiran sam ovim što se danas dogodilo. Zašto je dva meseca čekao da bi sada negirao sve. Nadam se da će ova agonija što pre da se završi, nisam ovo očekivao, moram da kažem da me je pogodilo, a dete im neću oprostiti - poručio je Miloš Ilić, otac ubijene Danke.

Miloš Ilić je takođe izrazio svoje nezadovoljstvo brojnim negativnim komentarima na društvenim mrežama koji su optuživali njegovu porodicu za ovaj zločin. Zbog toga su bili primorani da se povuku sa društvenih mreža, kako bi izbegli dodatni stres i pritisak.

- Digao je celu Srbiju na noge, svi su čekali da otkrije nešto, a on je rekao 'ja nemam ništa s tim'. Verujem da bi on nešto mogao da zna. Ugasili smo mreže, ne možemo da čitamo komentare u kojima nas optužuju. Pa ko bi normalan naudio svom detetu. Samo da se sve razotkrije, otvoriću vrata stana i ispričati našu priču - poručio je Miloš Ilić, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Krki

05.06.2024 17:54

Morao bi odmah da ispriča njihovu priču a ne da čeka hepiend, to je neozbijno od Dankinog oca

ivana

09.06.2024 11:46

Pitajte majku