"KLJUČAN ZADATAK JE PRONALAZAK TELA KAKO BI SE SVE TEORIJE ZAVERE IZGUBILE" Igor Jurić progovorio o MISTERIJI koja mesecima potresa SRBIJU - nema mira!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Jurić, predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu nada se da će uskoro telo nestale devojčice Danke Ilić biti pronađeno, ili on, ali i mnogi, neće imati mira.

"KLJUČAN ZADATAK JE PRONALAZAK TELA KAKO BI SE SVE TEORIJE ZAVERE IZGUBILE" Igor Jurić progovorio o MISTERIJI koja mesecima potresa SRBIJU - nema mira!

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ, Facebook

Danas je Međunarodni dan nestanka dece koji je između ostalog posvećen i nestaloj devojčici Danki Ilić, napominje Igor Jurić. Na tu temu on je govorio na televiziji i sumirao sve utiske o slučaju koji je potresao Srbiju.

- Danka je nažalost centralna figura i samim tim što još uvek nemamo rešenje te misterije, jednostavno želimo da na neki način da se sa potragom ne stane i ono što mi možemo da radimo je upravo da apelujemo na javnost i da ukazujemo da, ukoliko postoji bilo kakva vest, informacija, da se to dostavi policiji i da napokon saznamo pravu istinu - kaže Jurić za "Prva" TV i pojašnjava da bi pronalazak tela uklonilo sve sumnje i spekulacije:

- Mnogo je vremena prošlo i ključni zadatak bi bio pronalazak tela. To bi mnogo toga odagnalo i sve te sumnje, i sve te spekulacije, i sve te teorije zavere koje se sada prepliću u javnosti bi se izgubile kada bi se telo pronašlo. Zbog toga se ja konstantno nadam i živim za momenat kada ćemo saznati, ako ništa drugo, bar pravu istinu. Jer ni sama porodica, posebno devojčica, neće naći svoj mir dok se njeno telo ne pronađe - kaže Igor Jurić.

Foto: facebook

Otac i sin za koje se smatra da su upleteni u smrt devojčice Danke ilić, Rade i Dejan Dragijević

Radiša Roskić, bivši načelnik BIA i advokat, takođe je govorio o slučaju nestanka devojčice.

- Ono što možemo zaključiti je da je prvi deo potrage za malom Dankom izvršen detaljno i dobro organizovano. Ispitan je direktor JKP "Vodovod" u Boru. Namera ovog ispitivanja je da se potvrde već pribavljena saznanja o činjenici da se automobil marke "panda", koji pripada "Vodovodu", nalazio u kritično vreme na kritičnom mestu. Kroz radne naloge i izveštaje o vozilu, direktor bi to morao da zna, a posebno činjenicu da li je nakon 26. marta taj automobil korišćen - kaže advokat Roskić, prenosi "Blic".

Postoji i saznanje da je pozajmljivan i auto prijatelja jednog od osumnjičenog, pa se njegovo ispitivanje odnosilo na to da tužilac nedvosmisleno ustanovi da li je eventualno u kritično vreme svoj automobil pozajmljivao osumnjičenima, objašnjava Roskić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading