BEOGRAĐANI GLEDALI JEZIV PRIZOR: Dete visilo sa pokretnih stepenica! (VIDEO)

Autor:

Vesti

04.05.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je dečak bio vučen sve više i više ka vrhu, njegovi drugari su bili nemoćni da mu pomognu.

BEOGRAĐANI GLEDALI JEZIV PRIZOR: Dete visilo sa pokretnih stepenica! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

Jedan običan dan u beogradskom tržnom centru pretvorio se u pravu dramu kada su posetioci bili svedoci neverovatne scene - dete koje se visi sa pokretnih stepenica.

Snimak koji kruži društvenim mrežama prikazuje trenutke kada je dečak neoprezno zakačio za pokretne stepenice i počeo da bude vučen na gore, ostavljajući prisutne u šoku i neverici.

 

 

Dok je dečak bio vučen sve više i više ka vrhu, njegovi drugari su bili nemoćni da mu pomognu. Njihova zabrinutost i očajanje su bili očigledni, dok su svi gledali u neverici. Situacija je postajala sve dramatičnija dok je dečak sve više gubio kontakt sa podom.

Na sreću, dečak je uspeo da izdrži do vrha stepenica, gde je uspeo da se popne i preskoči ogradu, na veliko olakšanje svih prisutnih. Međutim, dok je neposredna opasnost bila otklonjena, ostaje pitanje potencijalnih posledica ovog rizičnog poteza. Mnogi su izrazili zabrinutost i tražili da se reaguju nadležne institucije kako bi se sprečile slične situacije u budućnosti.

Nakon što je video postao viralan, javnost je burno reagovala, izražavajući šok, zabrinutost i pozivajući roditelje i policiju da preduzmu odgovarajuće korake. Komentari ispod snimka jasno pokazuju koliko je ova situacija potresla ljude i podstakla ih da se zapitaju o odgovornosti odraslih i bezbednosti dece u javnim prostorima.

Ova dramatična situacija u beogradskom tržnom centru jasno pokazuje koliko je važno obezbediti bezbednost dece u javnim prostorima.

Pozivamo sve odrasle da budu pažljivi i odgovorni prema deci kako bi se izbegle potencijalno opasne situacije poput ove. Srećom, ovoga puta sve se završilo bez ozbiljnih posledica, ali ovakvi događaji treba da nas podsete da je bezbednost dece na prvom mestu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

05.05.2024 00:43

Svašta, ova situacija ne ukazuje na to da treba da obezbedimo bezbednost dece u javnim prostorima, nego da treba da ih vaspitamo na vreme...

JOVAN

05.05.2024 11:08

Treba ga izmlatiti da mu takve gluposti vise ne padnu napamet