SEVERINA NAPALA MLADOG SVEŠTENIKA: Konačno otkrila kako joj je bilo na JAHTI, pa mu predložila da i on proba (FOTO)

Autor:

Zabava

17.05.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se poziva na demokratiju i prava, a omalovažava i guši tuđe mišljenje.

SEVERINA NAPALA MLADOG SVEŠTENIKA: Konačno otkrila kako joj je bilo na JAHTI, pa mu predložila da i on proba (FOTO)

Foto: Instagram.com

Hrvatska pevačica Severina Vučković nedavno se obratila svojim pratiocima na Instagramu pozivajući ih da potpišu peticiju za pravo na abortus.

Ovaj poziv izazvao je reakciju mladog sveštenika u Crkvi Svetog Majke Slobode na Jarunu, don Tomislava Lukača, koji svoje dane provodi kao edukator mladih. Lukač je poznat širom Hrvatske kao "TikTok sveštenik", sa više od 40.000 mladih pratilaca, a njegovi video snimci skupljaju gotovo milion lajkova.

Republika

Foto: printskrin/instagram

Severina napala mladog sveštenika

 

U svojoj nedavnoj objavi na Instagramu, don Tomislav Lukač je kritikovao stavove koje Severina javno propagira, nazivajući je "ženom skandala", čime ju je izazvao na reakciju:

- Dragi, tvoj status meni zvuči kao da mi je glava odsečena od motora jahte i ponovo je prišivena u najboljoj klinici za ponovno pričvršćivanje glava na tela kada ih odseče motor čamca i upravo sam imala dobar seks, što i tebi želim. Možeš ga imati sa osobom suprotnog pola. Kako znaš da nije dobar ako nisi probao? Tvoj vrh je krst.

Republika

Foto: Instagram

Severina predlaže svešteniku vrelu akciju na jahti

Između ostalog, svestenik u pomenutom videu govori kako je abortus „ne samo veliko zlo, već i jako šteti ženama koje se na njega odluče.“ 

Severina se odmah dala u napad neistomišljenika, a zatim je na Instagramu podelila priču nepoznate osobe koja je podelila njenu objavu uz komentar: "Žena od skandala, taman se oporavila od jahte, kad je opet".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading